Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Hygienartiklar

Hygienartiklar-handsprit-handspritställ

Hygienartiklar - produkter för hygien, avspärrning och information

Produkter för att skydda och ta avstånd till varandra i butik och allmän plats under influensatider. Här finner du bl.a handspritsställ, munskydd, visir och avspärrningsstolpar. Skydda dina kunder, patienter, kollegor och anställda med högkvalitativa hygienprodukter.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Stort sortiment

 

 

 

automatiskt handspritställ

Produkter för att hålla en god hygien

Även om corona-tiderna har lagt sig är vi på Skyltab övertygade om att man även i framtiden kommer behöva erbjuda sin kunder ett bredare utbud av säkerhetsprodukter så som handsprit, dekaler för att hålla avstånd samt plexiskydd för kassalinjen i butiker och affärer. Vi har ställ för handsprit och handsprits dispensers där det automatiskt sprayas ut lämplig mängd handsprit ur dispensern. Dessa är perfekta för entréer vid butiker, restauranger och köpcentra men också på arbetsplatsen för att skydda anställda och kollegor i t ex influensatider.

 

Hygienregler på arbetsplatsen och i offentliga utrymmen spelar en avgörande roll när det kommer till att hålla de anställda både glada och friska, särskilt under influensatider. Att följa dessa regler är inte bara viktigt för att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö, utan det påverkar även trivseln och produktiviteten, särskilt när det finns ökad risk för influensa och andra smittsamma sjukdomar.

Skyltab erbjuder ett brett sortiment av skyltar, skyltställ och handsprit ställ så man enkelt kan skylta upp anvisningar om god handhygien.

 

 

Moms visas:
Produkter