Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
Faktura 30 dagar

billig frakt  Frakt 99 :-

Paraply & Poncho

Paraply och ponchos med tryck

Paraply med tryck & ponchos med eget tryck

Vi erbjuder ett brett sortiment av paraplyer med tryck och ponchos regnkappor med tryck eller utan tryck. Paraplyer mer logotryck är en storsäljare bland profilreklam och reklamprodukter. Med ditt eget varumärke eller logotyp tryckt på ett paraply stärker du ditt varumärke eller varför inte sälja dem vid kassan i restaurangen, vid disken i butiken en regnig dag. En enkel poncho med tryck som regnskydd är en utmärkt reklamprodukt att dela ut bland kunder och vänner eller för att sälja vid regniga event, konserter och festivaler. Paraply med tryck är en mycket uppskattad reklamprodukt.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Störst sortiment!

 

 

Paraply och ponchos med tryck

 

Paraplyer och ponchos med eget tryck

Vi erbjuder ett brett sortiment av paraply med tryck och ponchos regnkappor med eller utan tryck. Paraplyer med logo är en storsäljare bland profilreklam och reklamprodukter. Med din eget varumärke eller logotyp på ett paraply stärker du ditt varumärke, och dessa kan du även sälja vid kassan i restaurangen eller vid disken i butiken en regnig dag. En enkel poncho som regnskydd med eget tryck är en utmärkt reklamprodukt att dela ut eller att sälja vid regniga event, konserter och festivaler. Paraply med tryck är en av våra mest populära giveaways!

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Störst sortiment

 

 

 

Reklamparaplyer med tryck

Ett paraply med tryckt av ert företags logotype är en av våra klara favoriter när det kommer till promotion artiklar och giveaways. Tidig vår och framförallt hösten är de två stora försäljningsperioderna när det kommer till reklamparaplyer. Det som är så bra med ett reklamparaply som en företagspresent är att man får väldigt bra synlighet då denna typ av profilprodukt ofta följer med ut bland folk som i slutändan även kanske blir era kunder i jämförelse med en reklampenna eller kanske en kaffekopp med företagstryck på som ofta stannar kvar på kontoret eller vid frukostbordet.


Billiga reklamparaplyer med tryck

Vi har flera olika modeller av våra promotion produkter för att varje företag eller kund skall kunna finna vad som passar just bäst vi det tilltänkt reklamtillfället. Om vi kikar lite närmare på våra billigaste modeller så erbjuder vi såklart ett väldigt brett urval. Med detta sagt så är det inget som säger att en billig modell har ett bättre reklamvärde än ett mer exklusivt. Att erbjuda flera typer och modeller och i flera prisklasser så kan alla hitta rätt reklamprodukt. Många kunder har en budget som de du kanske väljer att fördela på att köpa fler reklamparaplyer med logo för att dela ut till fler kunder än om de valt att köpa en mer exklusiv modell som endast ett fåtal utvalda kunder kan få ta del av. Vi brukar säga att köper man företags paraplyer med tryck så blir det väl en sommar med fint väder. Så kom igen och köpa mycket reklamparaplyer med företagslogotyper av oss :)

 

Exklusiva paraplyer med tryck

Såklart så erbjuder vi även riktigt fina märkesparaplyer som verkligen sticker ut om man får ett sådant överlämnat som en gåva. Det finna absolut tillfällen då det passar bra med en riktigt exklusiv och lyxig profilprodukt och detta kan vara om man vunnit nån säljtävling eller kanske som ett inköpsmål på mässor eller liknande. Golfare brukar vara en kundkrets som verkligen dissar de billigare produkterna men som samtidigt verkligen uppskattar en reklamprodukt med tryck av riktigt bra kvalité.

 

Regnponchos med tryck

Lite mer information om dessa fantastiska artiklar

Förr i tiden så var det sett som en statussymbol att ha ett paraply till hands och det var endast adeln som hade daglig tillgång till just paraplyer. Vem minns inte de vackra kvinnorna som spatserade sunt i sina vackra långklänningar med ett solparaply snurrandes över huvudet. Det var under forntiden som framförallt assyrier, egyptier, perser och kineser som vars adel anväde dessa statussymboler. Paraplyerna kom till Europa först på 1500-talet.  Ordet paraply har vi lånat från det franska språket och det franska ordet parapluie betyder stoppa regn och det är ju ett väldigt talande ord. Det engelska ordet umbrella som är det engelska ordet som lånats från det latinska ordet umbra som betyder skugga. Paraflax eller regnskärm är en annan typ som skall skydda mot regn och består av en hopfällbar skärm med handtag. Ett parasoll är en liknande variant och som är tänkt att skänka svalkande skugga från solens värmande strålar. Idag är det inte bara regn & i vissa fall sol som ett paraply skall skydda emot. Det måste även stå emot hård blåst och vara slitstarkt för att stå emot stötar och liknande. Det är ingen bra reklam om företagspresenten endast kan användas en gång pga svag kvalité.
 

Regnponcho med tryck

En regnponcho med er företagslogo kan vara en nog så bra reklamprodukt. Det finns många platser och tillställningar som inte godkänner att man tar med sig paraplyer och en av dessa tillställningar kan vara konserter. Det hade inte varit en rolig konsert om alla hade med sig regnskydd och hade ovanför sina huvuden och som såklart hade skymt sikten totalt. Sen kan det även i dessa tillställningar vara farligt med "petrisken" som kan förekomma. Det sista man vill är att skada någon genom att den får en spets i sitt öga. I dessa fall så är en regnponcho med eget tryck ett utmärkt val. Ordet poncho kommer från spansk amerikanska och är lånat från ett latinamerikanskt språk. De tidiga modellerna tros komma från det gamla sättet att klä sig i ett djurskinn som man skurit ett hål i och trätt över sitt huvud. Poncholiknande plagg har förekommit i flera olika kulturer och är väl spritt över världen.

Produkter