Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
Faktura 30 dagar

billig frakt  Frakt 99 :-

Presentartiklar & Gadgets

Presenter för personal

Presentartiklar och giveaways

Bra prylar, gadgets och presentförpackningar som t.ex vintillbehör, exklusiva pennor, ostbrickor och trevliga småprylar. Har du jubileum på arbetsplatsen och vill tacka personalen för ett väl utfört arbete eller ge bort roliga, exklusiva och uppskattade julklappar till medlemmar i organisationer och föreningar. Här finner du då vad du söker.

På de allra flesta av våra produkter i denna kategori kan du lägga till din egen märkning, logotyp och varumärke. Här finner du också exklusiva presenter som picknickset, grillset och spel som du kan ge bort till dina bästa eller potentiella kunder.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Störst sortiment!

 

 

Presenter för personal

 

Presentartiklar och giveaways

Bra prylar, gadgets och presentförpackningar som t.ex vintillbehör, exklusiva pennor, ostbrickor och trevliga småprylar. Har du jubileum på arbetsplatsen och vill tacka personalen för ett väl utfört arbete eller ge bort roliga, exklusiva och uppskattade julklappar till medlemmar i organisationer och föreningar. Här finner du då vad du söker. På de allra flesta av våra produkter i denna kategori kan du lägga till din egen märkning, logotyp och varumärke. Här finner du också exklusiva presenter som picknickset, grillset och spel som du kan ge bort till dina bästa eller potentiella kunder.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Störst sortiment

 

 

 

Produkter