Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
Faktura 30 dagar

billig frakt  Frakt 99 :-

Reklampennor

Reklampennor med tryck

Reklampennor & pennor med tryck

På Skyltab beställer du snygga reklampennor med eget tryck i olika modeller och färger. Skyltab erbjuder ett brett stort sortiment av olika reklampennor i både budget- och premiumkvalitet. Pennor med tryck kan du ge bort på t.ex mässor och event för att enkelt stärka ditt varumärke, produkt eller hemsida. En reklampenna med din logotyp och design kan snart befinna sig i potentiella kunders kontor och hem.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Störst sortiment!

 

 

Reklampennor med tryck

 

Reklampennor med eget tryck

På Skyltab beställer du snygga reklampennor i olika modeller och färger med eget tryck och logotyp. Vi erbjuder ett stort sortiment av olika bläckpennor i både budget- och premiumkvalitet. Pennor med tryck kan du ge bort på t.ex mässor och event för att enkelt stärka ditt varumärke, produkt eller hemsida. En reklampenna med din logotyp och design kan snart befinna sig i potentiella kunders kontor och hem.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Störst sortiment

 

 

 

Reklampennor med ert egna tryck eller logotype

Reklampennan är garanterat den vanligaste profilprodukten i Sverige. Vi har svårt att finna en mer lämplig giveaway än just en reklampenna med tryck på. Förr var det vanligt med adress och telefonnummer tryckt på pennan men idag är det vanligaste trycket som beställs såklart webbadressen och på andraplatsen som kommer mailadress som det vanligaste trycket förutom företagsnamnet eller företagets logotype. Enkelheten med en reklampenna är genialisk och få produkter har så stort användande för den låga kostnad som det faktiskt kostar att köpa reklampennor med tryck. Vi vill även påstå att en reklampenna passar bra i alla branscher och det är alltid uppskattat att lämna kvar sin reklampenna med företagsloggan tryckt på när den är använd hos kund. Det kan samtidigt vara lite kul om man tryckt en rolig och framförallt säljande slogan på den kvarglömda reklamprodukten.

Vi har noga valt ut reklampennor som vi tycker är extra prisvärda och som är sköna att skriva med samt ger en snygg skrift efter sig. Det finns många alltför billiga reklampennor som är av helt usel kvalité och dessa försöker vi undvika. Se vårt breda sortiment av snygga och prisvärda profilprodukter här på vår sida.  

 

reklampennor med eget tryck

Att välja rätt reklampenna

Det är inte helt enkelt att välja ut sin reklampenna med tryck från vårt breda sortiment. Det kan vara bra att sätta sig ner i stillsamhet och gå igenom vårt sortiment samtidigt som ni funderar på vilken produkt som passar er bäst. Ni kanske vill ha en väldigt billig penna som är väldigt enkel och som är tänkt endast skall användas nån enstaka gång av de tilltänkta kunderna eller gästerna. Pennor med tryck är alltid uppskattat. Några av dessa situationer kan ju vara att man skall vräka ut reklamprodukter i ett publikhavet på en tillställning eller kanske att alla deltagare i en tipspromenad skall få var sin penna. Dessa tillställningar kan vara tillfällen då man köper ett stort antal av våra billigare reklamprodukter istället för de lite dyrare premiumprodukterna. Eller så kan det vara att er penna kommer finns kvar hos en viktig företagsperson under lång tid med daglig användning som resultat. Då skall ni garanterat välja någon av våra hållbara och snygga premiummodeller. Vilken reklampenna ni än väljer så har ni funnit ett riktigt bra sätt att förmedla ert budskap och på att sprida er logotyp eller ert bolagsnamn. Har ni fler frågor kring våra reklamprodukter och giveaways så kontaktar ni vår kundtjänst som är proffs på att hjälpa till med reklamartiklar med tryck.

Hur många pennor med tryck bör jag köpa?

Man brukar säga att en penna håller drygt ett år så man skall alltid försöka planera sina inköp innan man beställer reklampennor. Då startkostnaden är en stor del av den totala kostnaden av tryck på företagspennor så blir snittpriset lägre per enhet om man kommer upp i antal. Så vi brukar alltid rekommendera att man ser efter vad för mässor, events och hör mycket giveaways man tänker spendera under det närmaste året och lägga en beställning av reklampennor efter denna summering. Våra vanligaste beställningar brukar var på minst 500 reklampennor i antal.

Har ni frågor om vilka modeller av pennor med tryck ni bör välja så kontakta vår kundtjänst så kan de hjälpa er mer med detta.

Produkter