Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

50x70 cm

Affischramar 50x70 cm

Måtten på ramar 50x70 cm är ett klassiskt standardmått för affischer som man köper färdiga i butik. Dessa ramar är alltså utmärkta för när man vill affischera reklam som kommer från tredjepartsleverantör eller liknande, då de sannolikt håller sådana mått. En affischram med bred ramprofil passar väl till utomhusbruk och står emot väder och vind på ett bra sätt, medan en ram med smal ramprofil ger en clean look som framhäver affischens budskap. Vi erbjuder även den populära dubbelsidiga självhäftande inforamen som håller buskapet på plats med magnetremsa. Dessa passar bra för budskap som sitter på fönster, metall eller släta ytor där man inte vill använda skruv. Här finns även posterlist med anordning för upphängning av affischer. 

 

På Skyltab håller vi ett stort lager med affischramar i 50x70 cm redo att skickas med snabb leverans till lågt pris. Här kan du köpa flera olika lösningar som passar din verksamhet direkt online i vår webbutik.

 

Du som kund behöver inte längre bo i någon av Sveriges större städer såsom Stockholm , Göteborg eller Malmö utan kan enkelt köpa billiga 50x70 ramar i vår webshop online.

Produkter