Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Ipad ställ hållare & stativ

köpa stativ till surfplatta

iPad hållare & Stativ till surfplattor

Ipad ställ och ställ för läsplattor med lås som vi tillverkar i Europa för att hålla en konstant hög kvalité. Alla våra surfplatteställ kommer med lås i riktig premiumkvalité. Är du osäker på vilket ipad hållare ni skall köpa så hör av er till vår kundtjänst så hjälper de er.
 

Våra ipadställ tillverkas i Europa och är proffsmodeller!

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

köpa stativ till surfplatta

 

iPadställ - Hållare & Stativ till surfplattor

Ipad ställ och ställ för läsplattor med lås som vi tillverkar i Europa för att hålla en konstant hög kvalité. Alla våra surfplatteställ kommer med lås i riktig premiumkvalité. Är du osäker på vilket ställ ni skall köpa så hör av er till vår kundtjänst så hjälper de er.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

 

Stativ för iPads och andra surfplattor

 

Låsbara och höj/sänkbara ställ för surfplattor

Ställ för surfplattor & även ipadhållare för både bord, vägg & golv hittar ni här på skyltab.se.
Våra surfplattehållare är av absolut högsta kvalité och tillverkade i Europa. Vill man vara på det säkra sidan så köper man ett låsbart ställ till sin surfplatta så ipaden eller android läsplattan inte får fötter.

ställ och stativ till surfplatta

Professionell Presentation

Att använda en läsplatta för visuella presentationer är ju verkligen något som kommit till oss för att stanna. Superproffsiga presentationer kan göras samt applikationer för diverse bokningar och informationstjänster. Ibland i vissa miljöer kan hållare surfplatta utan lås användas men säkerheten och stöldrisken minskar drastiskt om ett låsbart ställ används. Våra låsbara ipad stativ används ofta tillsammans med våra mässdiskar om pekplattan skall användas i mässmontern.

 

Våra ipadställ och ställ till surfplattor tillverkas för att hålla högsta kvalité och de verkligen andas premiumkvalité rakt igenom. Ipadhållare för golv används oftas som bokningsterminaler bla för taxibokning på hotell, i mässmontrar, på bibliotek, entreer, receptioner mm. Helt enkelt nutidens broschyrställ!

 

Vägghållare och bordsstativ används på ungefär samma sätt och det är bara fantasin som sätter gränser för hur man kan använda en surfplatta. Ipad ställ för ipad air är väl idag den vanligaste varianten av surfplatta hållare. Stativ till ipad air för vägg eller för golv är också riktiga storsäljare. Våra ställ och hållare till surfplattor håller högsta kvalité och finns i flera färger och storlekar som passar marknadens vanligast förekommande läsplattor.

Det fanns förr ipad hållare surfplatta som saknade låsfunktion. Dessa modeller har vi inte i vårt sortiment då vi ser det som en självklarhet att även om ipad stativen & ipad hållarna skall användas på kontoret så är det en säkerhet att kunna låsa fast sin surfplatta i stället så den inte far i backen om någon råkar välta ipad hållaren. Det är såklart extra viktigt med ett låsbart ipad ställ om man använder sin padda för att verka i det offentliga rummet så som en reception eller liknande. Då är det ett måste att kunna låsa sin ipad hållare eller hållare surfplatta.

En surfplatta hållare är utmärkt för att säkra sin surfplatta så den inte får fötter och försvinner. I många offentliga sammanhang så kan man behöva använda stativ ipad eller ett ipad golvstativ och detta ser vi på skyltab.se att vi kan hjälpa till med. Så har ni funderingar på hur ni skall låsa fast er ipad eller surfplatta och söker ett surfplattehållare med lås så kontakta oss på skyltab så skall vi hjälpa er med detta.

Det finns många användningsområden för våra surfplattehållare. Många använder dem i anslutning till sin säng, båt eller i sin bil. vi har själva aldrig monterat våra stativ för surfplattor i varken en bil, båt eller säng men då våra produkter är av högsta kvalité så kommer detta säkert vara möjligt.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Produkter