Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Cykelställ Snedställda

Cykelställ snedställda

Cykelställ med snedställda platser

Cykelställ med sned inkörning sparar plats och är ibland det enda sättet att erbjuda parkering för cyklar. Så söker ni vinklade cykelställ till er BRF eller liknande så har ni kommit rätt. Skyltab har ett fullsortiment av snedställda cykelställ.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Cykelställ med snedställda hjulhållare kan ibland vara den enda lösningen som man kan ta till när man bygger cykelparkeringar eller cykelrum. Iom att cyklarna parkeras på tvären i cykelstället då hjulhållarna är vinklade så sticker inte cykelns bakdel ut så långt från stället. Detta gör att det sparas utrymme och det kan vara möjligt till en cykelparkering där det med raka cykelställ hade varit omöjligt för detta. Vissa ställ är tvingade parkeringar från höger alternativt vänster men flera a våra ställ har reglerbara hjulhållare så man själv kan välja vilket håll man skall parkera ifrån. Vissa fastighetsägare har halva stället med parkering från höger och den andra halvan med parkering från vänster. Det kan vara bra att själv på plats kunna bestämma vilken typ av vinkel man vill ha på hjulhållaren.

Cykelrum kan vara väldigt svårplanerat med tanke på att de ofta är begränsade utrymmen och att det ofta är naturligt att komma in med cykeln från ett specifikt håll och då kan dessa cykelställ med snedställda hjulhållare perfekt. Ibland kan man behöva kombinera flera olika modeller av ställ när man planerar sin cykelparkering på företaget eller på sin BRF. Det finns objekt där vi levererat både cykelställ höger - cykelställ vänster samt cykelställ med rak inkörning. Då kan man få en riktigt väloptimerad parkering för cyklar vid sin fastighet.

Vi på skyltab erbjuder flera typer av snedställda cykelställ. En typ är för väggmontage och denna brukar användas främst i cykelrum i källarplan i hyreshus samt utanför viss kommunal verksamhet där det ibland blivit cykelrum av tidigare skyddsrum och liknande och där det är väldigt smalt och trångt. Dessa snedställda lösningar kan då vara det enda sättet att få till en parkering för cyklar i just dessa tilltänkta utrymmen. Sen erbjuder även vi på skyltab.se en mängd snedställda cykelställ för platsmontering och nedgjutning. Dessa ställ används ofta i det offentliga kommunala rummet så som på torg, utanför butiker på gator samt utanför idrottsanläggningar och liknande.  Se vårt bredea sortiment här på sidan och kontakta oss om ni har ytterligare frågor.

 

 

Moms visas:
Produkter