Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Vägbommar för att reglera trafik

köpa vägspärrar

Reglera trafikflödet med våra vägbommar

Våra vägbommar är utmärkta för att reglera framfarten, särskilt för motorfordon och liknande. Vi erbjuder även vändkors och vajeravspärrningar. Våra avspärrningsprodukter används ofta för att skapa säkerhet och begränsa passage för motorfordon på innergårdar och gångbanor. Alla våra produkter levereras helt FRITT i hela Sverige!

Vid större beställningar, vänligen kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Vi erbjuder:

  • Attraktiva priser
  • Snabba leveranser
  • Höga kvalitetsprodukter
  • Fri frakt

Låt oss hjälpa dig att säkerställa effektiv avspärrning och reglering av trafik – kontakta oss redan idag!

 

Vägbommar, trafikbommar och passersystem

Våra vägbommar, trafikbommar och passersystem i olika färger erbjuder mångsidiga lösningar för att reglera trafik och framkomlighet på olika platser. Oavsett om det handlar om att begränsa trafik på privata vägar eller att säkerställa ordnad parkering, är Skyltab.se din pålitliga partner när det gäller högkvalitativa avspärrningsprodukter. Vi erbjuder en rad olika lösningar, inklusive vägbommar, vändkors och vajeravspärrningar.

 

Avgränsa och kontrollera trafik

Vägbommar är idealiska för att avgränsa och kontrollera trafik, oavsett om det är på privata vägar eller inom parkeringsområden. Dessa produkter hjälper till att förhindra obehörig användning och säkerställa en ordnad och säker trafikflöde. Våra parkeringsbommar används ofta på privata parkeringar för att förhindra obehörig parkering, och de kan även kombineras med passersystem på parkeringsplatser som kräver avgift. Vägbommar fungerar som effektiva hinder för viss typ av trafik, vilket gör dem till ett utmärkt val för att reglera framkomligheten på vägar och områden. De kan användas vid in- och utfarter, inom P-hus och för att säkerställa ordnad trafik på privata vägar och områden.

 

Bra kvalitet för att stå emot vårt nordiska klimat

Våra produkter är av högsta kvalitet och är utformade för att stå emot väder och vind i många år framöver. Vi erbjuder ett brett utbud av trafikbommar och passersystem, inklusive handikappvänliga lösningar som kan användas av både biltrafik och gångtrafikanter. Våra vändkors är speciellt utformade för att sakta ner och hindra passerande trafik vid särskilt utsatta platser. Vi garanterar att våra trafikbommar och vägbommar är tillverkade med hållbara material och håller hög kvalitet. Våra produkter är konstruerade för att tåla det tuffa svenska väderklimatet och kommer att prestera pålitligt under många år.

 

Det är viktigt att notera att det finns många billiga kopior av vägbommar och trafikbommar på marknaden. Våra produkter är dock kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. De är tillverkade för att inte rosta och är antingen galvaniserade eller lackerade med RAL-färger, vilket ger dem utmärkt motståndskraft mot yttre påverkan och väderförhållanden.

 

Olika varianter av vägbommar

Vilken variant av våra produkter du bör välja beror på ditt specifika användningsområde och behov. Våra bommar finns med fasta bommar, låsbara bommar och öppningsbara bommar. Vi erbjuder också avspärrningar med vajer och hjulförsedda vridbommar. För platser där fordon över en viss höjd inte ska kunna passera, har vi höjdbegränsare tillgängliga.

 

Om du behöver effektiva parkeringsbommar som förhindrar obehörig användning av din parkeringsruta, har vi produkter som levereras med två identiska nycklar eller två olika nycklar, samt produkter som kan låsas upp med en trekantsnyckel.

 

Våra avspärrningsprodukter är tillgängliga online och vi levererar dem över hela Sverige. Vi ser fram emot att ta emot din beställning och hjälpa dig med våra högkvalitativa produkter!

Moms visas:
Produkter