Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
Faktura 30 dagar

billig frakt  Frakt 99 :-

Fristående cykelställ

Cykelställ med enkel design

Fristående cykelparkeringar

Fristående cykelställ är våra mest sålda varianter. När man skapar sin cykelparkering så är det vanligaste att man använder sig av fristående cykelställ och sortimentet hos oss på skyltab är heltäckande. Har ni funderingar kring utförandet av er cykelparkering så kontakta vår kundservice så hjälper dem er.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Cykelställ och cykelplatser med enkel konstruktion

Det är vanligast förekommande att man använder sig av att köpa billiga fristående cykelställ när man bygger sin cykelparkering. De flesta av dessa modeller kan man välja om man vill installera fast i marken eller bara låta stå rakt upp och ner på marken eller på golvet i exempelvis en källare eller liknande. Skall dessa vara placerade i ett källarutrymme på en hyresfastighet eller liknande kan man välja att använda våra vinklar som passar till de flesta av våra fristående cykelställ. Fördelen är att då kommer cykelstället stå fast installerat på marken vilket gör att det inte glider omkring som i vissa fall kan vara fallet. Dock kan det vara enklast att prova med ett rent fristående ställ för att i efterhand bulta fast det i marken om man känner att detta behövs. Men man kan prova under några veckor och utvärdera hur det fungerar på plats för att undvika tråkigt extraarbete. Det kan i vissa fall vara bra att inte bulta fast ställen i marken. En anledning är att städning och omflyttning blir så mycket enklare om man in gjort fast stället i markunderlaget.

Om man placerar fristående ställ på asfalt eller på annat utomhus material så kan man ofta använda våra markspik som är ett jordankare eller en lång kraftig spik om hela 50cm. Denna markspik göres fast i stället med medföljande bult och mutter efter att spiken klubbats ner i marken eller genom asfalten.

Man kan även använda våra fristående produkter som fastgjutna. Vanligt förekommande i tuff utemiljö så som på skolor, vid buss stationer eller liknande är att man gjuter ett par kakor i marknivå som man sen bultar fast cykelställen i. Detta ger en mycket säker och kraftig anläggning. Har ni fler frågor om våra utomhusprodukter eller hur ni kan anlägga er cykelparkering så är ni välkomna att kontakt vår kundtjänst för hjälp.

Produkter