Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

A5

Affischramar A5 - Snäppramar A5

A5 - 210x148 mm

(15x21 cm)

Känd av många som ram 15x21 cm, ett ungefärligt mått av ramar i A5 format. Snäppramar i A5 format är något som används flitigt när det kommer till att kunna fronta eller visa upp ett A5 dokument. Många prisskyltar och flyers tillverkas i A5 format och dessa måste såklart på nått sätt visas upp för kunderna i butikerna tex. Då kommer en A5 affischram 15x21 cm väl till pass. Vi har flera olika varianter displayer för budskap i A5 format. Snäppramen är den mest förekommande lösningen för att visa upp sitt budskap eller sin prisskylt. Vi har varianter där det finns ett bordsstöd på affischramen viket gör att man kan ställa sitt budskap uppe på en bordsskiva, kassadisk eller liknande. 

 

När det kommer till butiker så är våra självhäftande inforamar från Durable det vanligast förekommande alternativet för affischering av dessa små budskap. Dessa magnetramar är försedda med ett dubbelhäftande adhesiv likt förekommande på post-it lappar vilket gör att man kan flytta magnetramen till annan plats om detta önskas. En perfekt lösning för glasrutor där man önskar dubbelsidigt budskap eller på platser där man inte vill eller kan borra upp en ram som en fast installation. En annan lösning är våra akrylblock som är en tjock akrylplatta där man placeras sitt A5 budskap och som på ett mycket exklusivt sätt visar upp vald flyer eller prisskylt. 

 

Privatkunder eller företagskunder behöver inte längre bo i någon av Sveriges större städer såsom Stockholm , Malmö eller Uppsala  utan kan enkelt köpa billiga A5 ramar i vår webshop online.

Produkter