Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Ljuslåda & LED Ljuslådor

LED tavlor

Ramar med LED-ljus

Ledljuslådor har verkligen kommit för att stanna. Förr var ljuslådorna stora, tunga och klumpiga och med dålig beslysning. Dagens ljustavlor är smidiga och smäckra. Ger bra ljusspridning och har en hållbarhet som överträffar de äldre lysrörsmodellerna. Skyltab har ett brett sortiment, låga priser och snabba leveranser på ljuslådor!

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

LED tavlor

 

Ramar med LED-ljus

Ledljuslådor har verkligen kommit för att stanna. Förr var ljuslådorna stora, tunga och klumpiga samt hade ett dåligt ljus. Dagens ljustavlor är smidiga och smäckra. Ger bra ljusspridning och har en hållbarhet som överträffar de äldre lysrörsmodellerna. Skyltab har ett brett sortiment, låga priser och snabba leveranser på ljuslådor!

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Vi har ljuslådor i standard affischmått

Skyltab har ett brett sortiment av ljusramar. Ledljuslådor och även ljuslådor med vanliga standardlysrör finns i vårt breda sortiment. Fördelen med en ljusram är att ledljuslådor blir väldigt tunna och att ljuset fördelas väldigt jämt över ljuslådan. 

Vi har standardmåtten A4(21x29,7cm), A3(29,7x42cm), 50x70 cm, 70x100 cm. Levereras utan tryck men självklart kan du välja till detta under kategorin affischer.

 

Smarta ljuslådor för exponering

 

Ljusskyltar kallas även för ljuslådor i dagligt tal, finns i lika många variationer som neonskyltar gör. Stommen eller själva ljuslådan utgörs ofta av antingen strängpressade aluminiumprofiler eller aluminiumplåt lackerad. En ljusskylt eller ljuslåda kan vara olikformad och kan finnas som rektangulär, kvadratisk, rund, konkav, konvex eller formad till nästan vad som helst. Invändig belysning av lysrör eller LED belysning i ljuslådan ger en kraftfull och jämn ljusspridning. När man skall beställa affischer till denna typ av belysta ramar så skall man beställa affischer som trycks på backlit material. Detta backlit eller back lite är egentligen en plastfilm som man trycker på. Denna vita plastfilm reflekterar och sprider ljuset oerhört bra och man får ett riktigt härligt "tjong" i färgerna. Så för att få maximal effekt av sina affischer så skall man beställa bakbelysta affischer från sin tryckare.

Ledljuslådor i standardmått för affischer kan du hitta här hos oss på Skyltab. Vi har ett stort sortiment av ljuslådor, led ljuslådor och ljuslådor med vanliga lysrör. Vi har flera standardmått och levererar alla ljuslådor utan tryck. Vill du välja till tryck så går det bra och vi hjälper dig gärna med detta.

LED ramar

Affischramar gör att du syns

Hos oss kan ni bland annat flera olika storlekar inom dessa modeller:

• LED Lightbox Standard
• Lightbox magnetic LED
• Ljuslåda Totem Ganz
• Belyst dubbelsidig informationstavla på stolpar
• Belyst dubbelsidig informationstavla på centrumstolpe

Vår ljusram som heter LED lighbox standard finns i storlekarna A4, A3, 50x70 cm samt 70x100 cm och passar mycket bra för inomhusprofilering. Det är enkelt att byta budskap i denna led ljusram då den har en snäppramsfunktion. Med LED i ljuslådan så får du dessutom en mycket låg energiförbrukning samtidigt som du ändå får ett jämnt ljus över hela skylten. Helt enkelt en belyst snäppram!
 

Lightbox magnetic är en belyst tavla med en magnetfront. Själva ljuslådan påminner om en platt-tv till dess utseende och lyfter fram ditt budskap på ett mycket bra sätt. Enkelt att byta budskap med en medföljande sugpropp. Denna variant av ljuslåda finns i storlekarna A4, A3, 50x70 cm samt 70x100 cm.

Vår ljuslåda Totem Ganz passar bra där det passerar mycket folk. Den drar till sig uppmärksamhet och den har fluorescerande lysrör. Kan beställas i 60x170 cm eller 70x170 cm.

Om du väljer att köpa en belyst dubbelsidig informationstavla på två stolpar så får du ett låsbart skyltskåp med en snygg belyst informationstavla. Du kan välja mellan 4 olika toppkåpor till denna stora ljusram. I skåpet sitter lysrör med hög intensitet på vardera sida.

Om du inte vet vilken ljusram som passar dig och dina behov är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna med valet. Beroende på behov och syfte med din ljuslåda så kan det vara så att du behöver en led ljuslåda eller en ljuslåda med lysrör. Kanske du har behov av både en ljuslåda utomhus liksom ljuslådor att ha inne.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Produkter