Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Rökkurer

köpa rökkur

Rökkur & Väderskydd till rökrutan

Skyltab erbjuder ett brett sortiment av väl utprovade väderskydd för rökare. Våra rökskydd är tillverkade för att stå emot väder och vind och de är anpassade för att passa som väderskydd åt rökare

 

 

Länk till produktkatalog hittar du här.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Säker betalning;

 

 

 

 

köpa rökkur

 

Rökkur & Väderskydd till rökrutan

Skyltab erbjuder ett brett sortiment av väl utprovade väderskydd för rökare. Våra rökskydd är tillverkade för att stå emot hårt väder och vind och de är anpassade för att passa som väderskydd åt rökare.

 

 

Länk till produktkatalog hittar du här.

Låga priser
Snabba leveranser
Säker betalning
Hög kvalité

 

<p>&nbsp;</p>

 

 

Rökkuren är ett väderskydd för rökare

 

Rökningen är tyvärr här för att stanna. Dock så är planen väldigt klar om att de som inte röker inte skall behöva påverkas av rökares cigarettrök och av deras avfall. Det blir fler och fler rökfria zoner s.k "no smoking zoner" runt om i vårt härliga land. Rökare måste även respekteras varvid man ofta bygger rökrutor och ätter upp rökskjul eller rökhus där det är fritt att röka cigaretter och även att vapa e-cigaretter. När man bygger sina rökrutor och även sätter upp sina väderskydd så är det viktigt att man har flera askkoppar och även papperskorgar i direkt närhet till dessa då rökare och rökning innebär att det samlas mycket skräp förutom alla cigarettfimpar. Vi på Skyltab har flera olika askkoppar och även papperskorgar med askkopp. Så missa inte dessa superviktiga tillbehör för att skapa en så skräpfri miljö som möjligt runt era rökare.

 

Vad är en rökkur eller ett rökhus?

En rökkur är ett väderskydd som man har gjort i ordning för att skydda rökarna från vädrets makter och för att minska den störande röken att nå de icke rökande medmänniskorna. Det finns flera olika storlekar på våra rökkurer. Allt från väderskydd där maxantalet är beräknat till 6 st rökare upp till större lösningar för upp till 50 rökare åt gången och mer därtill. Man skall alltid utrusta rökhuset med rejäla askkoppar för cigaretter och även tänka på att placera papperskorgar i anslutning till dessa då det ofta samlas annat skräp än just cigarettfimpar på dessa platser och i rökrutorna. Vi på skyltab erbjuder flera olika papperskorgar med tillhörande askfat som passar dessa miljöer perfekt.


Det kan även vara bra att sätta upp en sittbänk, parkbänk eller varför inte en ståbänk så de rökande individerna kan vila sina ben under tiden de röker sin efterlängtade cigarett eller vapar sin e-cigg. Tänk på att storleken på rökkuren eller väderskyddet måste anpassas till den miljön som det står placerat i. Är det vi exempelvis en tågstation, flygplats eller annan anläggning där det snabbt kan komma väldigt många rökare samtidigt så behövs ett större rökskydd än om det är några få rökare på fabriken eller liknande. Har ni funderingar kring våra rökprodukter så är ni välkomna att höra av er till oss så skall vi hjälpa er med planeringen av just er rökruta.

 

Vi säljer våra rökkurer online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Produkter