Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Lekplats & Lekmiljö

lekparksutrustning

Lekplats & Lekmiljö

Skyltab erbjuder ett brett sortiment av lekplatsutrustning så ni som kund enkelt kan bygga er egna lekpark med hjälp av våra produkter för er lekmiljö. Hela vårt sortiment är tillverkat och utformat enligt de stränga riktlinjer på kvalité och säkerhet som ställs på tillverkarna. Har ni funderingar kring hur ni skall bygga er lekplats? Hör av er till oss så skall vi hjälpa er med förslag på utformningen av just er lekmiljö. Välkommen att anlita oss på Skyltab som er lekplats leverantör, experter på uteprodukter och leksystem.

 

Säkerhet är för oss på Skyltab viktigt. Därför har vi skapat en sida med information om vad ni behöver känna till när det kommer till att anlägga lekplats eller för bruk av lekplatsutrustning. Dessa riktlinjer måste följas. Klicka här för att komma till vår informationssida om riktlinjer & regler för lekplatser och lekredskap. Kontakta vår kundtjänst vid frågor.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

 

Skyltab är proffs på produkter för BRF och kommunal utemiljö

Utrustning för lekplatser som gungor, lekställningar, rutschkanor, fotbollsmål, karuseller & sandlådor är även utmärkt att placera på campingplatser, skolgårdar för att uppmuntra barnens tillvaro när det är dags för en liten paus.
 

Fördelar med en lekplats

Vi ser endast fördelar med en lekplats där barnen kan leka tillsammans och lära sig livets små signaler om hur man skall vara mot varandra och lära sig mycket av hur det går till ute i samhället. Man får stå i kö ibland och vänta på sin tur. Man får även lära sig att samarbeta och arbeta tillsammans. Barn lär sig mycket genom lek och därför skall vi alla tillsammans arbeta för att barn skall få vara barn och vi måste ge dem möjlighet till att kunna leka med varandra i säkra miljöer och med säker lekplatsutrustning.

En annan fördel är att en lekplats med gungor, gungbrädor, sandlådor och annan lekutrustning blir en naturlig samlingsplats för trakterna barn. Det blir den naturliga samlingsplatsen där man träffar både gamla och nya kompisar. Även som förälder så är det en fördel om man har en lekplats i närheten då man enkelt kan släppa ut sina barn för en stunds lek efter maten eller när de kommer hem ifrån skolan. Man vet som förälder ofta vart sina barn befinner sig och detta är en fördel.
 

 


 

 

Lekställning

En lekställning kan vara utformade på flera olika sätt men är den givna mittpunkten på en lekplats. Här kan traktens barn i varierande åldrar var med och leka alla möjliga sorters lekar med den installerade lekutrustningen. I lekställningen kan man leka allt från affär för mindre barn till högre klätternivåer för de lite större och mer våghalsiga barnen. Skyltab erbjuder tillsammans med våra duktiga tillverkare klätterställningar av hög kvalitet och som kommer vara er lekplats trogna under många många år.
 

Rutschkana

Varje lekplats skall såklart ha minst en rolig rutschkana installerad. Här på vår webbplats finns mängder med rutschkanor att välja på för alla åldrar. Vi erbjuder ett brett sortiment av rutschkanor i antingen plåt eller i plastmaterial.
 

Gungställning med gungor

Det måste vara dem mest självklara för en komplett och välbesökt lekplats eller lekpark. Gungor och gungställningar är alltid nått av det mest uppskattade av barn och ungdomar på lekplatsen. Vi på Skyltab.se erbjuder ett stort sortiment av gungställningar, kompisgungor, fågelbogungor för alla åldrar. Gör alltid en plan över vilka åldrar det befinner sig på lekparken och välj gungor som är anpassad för ditt barnens ålder då gungor för små barn har större säkerhet. En väl planerad lekplats med gungor både i antal och typ gör er lekmiljö både säker och rolig för både barn och vårdnadshavare.
 

Gungbräda

Få saker frambringar så mycket skratt som en gungbräda. Barnen älskar att gunga upp och ner och även föräldrar älskar att se sina små barn puffa upp och ner i dessa roliga gungbrädor. Vi har flera olika varianter och vi tycker att minst en gungbräda bör finnas i alla lekmiljöer.
 

Sandlåda

Finns det en lekplats så finns det garanterat en sandlåda stor eller liten på lekplatsen. I sandlådor kan barn gräva, forma sandkakor & torn och greja bäst de vill samtidigt som de jobbar med sin kreativitet, tålamod och uppfinningsrikedom. I Skyltab's sortiment finns sandlådor i flera storlekar och former. Varför inte göra hela markytan på lekplatsen till en stor sandlåda? Perfekt då lektyren blir stor samt att det blir ett naturligt fallskydd. Sandlådor är nästan ett måste på alla lekplatser och skolgårdar.
 

Gungdjur & fjäderlek

Fjäderlek är ett annat namn för gungdjur som är en gungställning uppbyggd av ett sittelement samt nån typ av fjäder som ger en gungande effekt. Här på vår sida så finner ni allt från olika sorters djur och fordon till gungdjur som tar flera barn samtidigt för maximal glädje och för ökat nöje.
 

Kombinationslek

Vad är en kombinationslek? Kombinationslekar finner du under vår kategori lekställningar och de är ställningar som utrustade med olika lekmöjligheter så flera barn kan hållas sysselsatta samtidigt i samma område så de vuxna enklare kan hålla ett öga på barnen.

En kombinationslek är också ett roligt komplement för ett lekplatsområde där det redan finns gungor och karuseller. Barnen älskar att variera lekarna i de olika områdena och då kombinera med en lekställning som har både kiosklucka och rutchkana.
 
Stort sortiment av lekhus
Lekställningar och lekhus kommer i många olika former. De finns från enkla modeller med rattar och spakar på marknivå med sandlådor till höga roliga torn i fantasifulla modeller och spännande rutschkanor som får magen att pirra till hos de allra flesta som vågar åka ner i rutschkanan.

 

 

Temalekplatser

En temalekplats är specialbyggda lekställningar som följer ett visst tema som man väljer utformningen på. Här på Skyltab kan du hitta klätterställningar i olika sorters teman. Allt från piratskepp, brandbilar och fiskebåtar till bondgårdar och borgar med riddartorp, hängbroar och liknande.
 

Inkluderande lek

Vi säger rätt och slätt att -ALLA SKALL FÅ VARA MED OCH LEKA. För oss är det viktigt att alla får vara med och leka oavsett de förutsättningar som barnen har. Vi anpassar och utformar därför lekplatser som är anpassade för alla oavsett fysiska förutsättningar. Vissa är långa och andra barn korta. Det kan även vara viss handikapp och det är viktigt att även dessa barn har lekutrustning som passar dem. Vi och våra duktiga tillverkare arbetar hårt med devisen -ALLA BARN HAR RÄTT TILL LEK!
 

Alla barn har rätt att leka fritt och säkert

Enligt internationella studier hjälper leken barn i deras utveckling mot vuxenlivet och ökar deras sociala, emotionella, kognitiva och fysiska välbefinnande. Detta är väldigt viktigt och lekplatser får ut barnen och även föräldrarna ut i den sköna uteluften så paddor och skärmar lämnas för en stunds härlig utelek.

Barn övar upp sina färdigheter genom att leka När barn leker i olika lekmiljöer så övar de samtidigt upp alla de färdigheter de behöver senare i livet. Barnens lek underlättar inlärningen, ökar koncentrationsförmågan och stimulerar kreativiteten. Rörelse är en viktig del av barnens lek som förbättrar deras fysiska kondition på ett naturligt och roligt sätt utan att vara påtvingat. Pedagogiska metoder som bygger på lekelement ingår allt oftare i utbildningsprogrammen under senare år med stor framgång.

Vi tycker det är viktigt att forma en smart och rolig lekplats som passar olika åldrar Vill ni ha hjälp så hjälper våra säljare och planerare till och kommer gärna med ett förslag på en lekplats som passar era behov. Vi tar med era önskemål och budgetar. Kontakta gärna oss för ett förslag på just er lekplats och lekutrustning.

Moms visas:
Produkter