Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Eldstad

köpa snygga eldstäder

Eldstad

 

Eldplats utomhus är nått vi alla älskar att samlas kring och mysfaktorn och glädjen av en levande eld är svårslagen. Eldstäder är nått som blivit väldigt populärt de senaste åren och vi anser att det finns inget som skänker en sån glädje som en öppen spis utomhus. Så vill ni imponera på grannarna så bjud över dem på myskväll runt er nya braskamin. Våra eldstäder passar lika bra hemma på uteplatsen som på BRF utegård eller varför inte nere vid strandkanten? Köp er eldstad utomhus av oss till fabrikspris redan idag!

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

Eldstad - köp eldstäder

 

Eldstad

Eldplats är nått vi alla älskar att samlas kring och mysfaktorn och glädjen av en levande eld är svårslagen. Eldstäder är nått som blivit väldigt populärt de senaste åren och vi anser att det finns inget som skänker en sån glädje som en öppen spis utomhus. Så vill ni imponera på grannarna så bjud över dem på myskväll runt er nya braskamin. Våra eldstäder passa lika bra hemma på uteplatsen som på BRF utegård eller varför inte nere vid strandkanten? Köp er eldstad utomhus av oss till fabrikspris redan idag!

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

 

 

köp snygga eldstäder

Eldstad för uteplats eller offentlig miljö

 

Passa på att starta kommande höstkvällar med att tända upp en brasa i någon av Skyltabs snygga stilrena eldstäder som både är robusta och praktiska för många att samlas omkring. Fyll den med ved och få en eldplats utomhus som ger hög mysfaktor och ett otroligt välbefinnande för kommande höst och vinter. Våra eldstäder passar lika bra hemma i trädgården, altanen eller varför inte på er BRFs innergård där vänner och grannar kan njuta av värmen och ljuset som sprids i kvällens mörker. Eller varför inte passa på att ha företagets kick off och kom i riktigt feststämning med ljuset från eldstaden i anslutning till festplatsen. En eldstad utomhus kan aldrig bli fel. 

Våra eldstäder på Skyltab är både lätthanterliga och snygga i sitt utförande där elden snabbt blir en upplevelse att skåda för både stora och små. Värmen som uppstår är helt oslagbart och vi kan lova er när ni sitter framför detta magnifika skådespel så behöver ni inte frysa. Bjud in era vänner och grannar för en oförglömlig kväll i vinterns mörker, varför inte passa på grilla något gott på de tillbehör ni kan köpa till för att kvällen ska bli storstilad. Samtidigt som ni omges av värmen och hör ljudet av gnistorna infinner sig ett lugn och en harmoni inombords och vem kan inte sitta och blicka in i en öppen brasa i all oändlighet?

Eldstaden är byggd för att klara av alla vädrets påfrestningar och är helt underhållsfri vilket i sig är en stor vinst. Slipp alla onödiga rengöringar och spill ingen tid på jobb, här ska bara njutas. Placera den så den är väl övervakad och materialet under inte riskerar ta eld. Tänk på att alltid ha något i närheten att släcka elden med som t.ex. brandsläckare det skapar en god säkerhet om olyckan skulle vara framme.

Placering av er eldstad utomhus kan i stort sett ske överallt men tänk alltid på säkerheten i första hand. På vissa ställen kan ni ha en ovan marklösning där eldstaden helt enkelt ställs på marken och andra möjligheter är att sänka ner den i marken fyll gärna upp med sten eller sand runt omkring så minimera ni riskerna för brand. Skapa en härlig atmosfär med många sittplatser för era gäster omkring eldstaden och varför inte satsa på ett snyggt vedställ där ni lätt kan komma åt er ved så att gästerna kan hållas varma.

 

Moms visas:
Produkter