Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Akrylställ A6

Stort utbud av akrylställ och menyhållare i A6-format!

Våra akrylställ i A6-storlek (105 mm × 148 mm) för t.ex broschyrer, vykort och reklamblad köper du hos oss! Akrylställ i A6-format är samma sak som ett A4-papper delat på fyra. De transparenta akrylställen är tillverkade i plexiglas med högblank finsih som gör att din design och reklamblad syns tydligt med lite extra glans. Vi på Skyltab har fyllt upp lagret med mycket stora volymer för snabba leveranser direkt från vårt lager. Letar du efter hållbara och funktionella ställ så har du hittat rätt!

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

Stort utbud av akrylställ i A6-format!

Våra akrylställ för t.ex broschyrer, vykort och reklamblad. Akrylställ i A6-format är samma sak som ett A4-papper delat på fyra. De transparenta akrylställen är tillverkade i plexiglas med högblank finsih som gör att din design och reklamblad syns tydligt med lite extra glans.

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Detta lite mindre mått på akrylställ 10x15 cm gör att man kan fronta många olika små budskap bredvid varandra. Detta format passar utmärkt som flyers på receptionsdisken eller på mässan. Vill man dela ut stora volymer med tryckt reklam till sin målgrupp så passar det sig väl att fylla upp en multidisplay med olika tryck. Våra broschyrställ A6 i akryl finns att köpa online i vår webbutik och kan levereras med fot, väggupphängning eller utan. Vi har ett brett sortiment av displayhållare just för att kunna uppnå dina önskemål och är redo att erbjuda snabb leverans till bästa pris! 

 

Kontakta vår erfarna kundtjänst oavsett om du handlar som privatkund eller företagskund för att få tips om den bästa reklam lösningen för just din verksamhet! Du som kund behöver inte längre bara befinna dig i Sveriges stora städer som Stockholm , Malmö eller Göteborg för att ta del av vårt stora sortiment av menyhållare , broschyrställ och akrylblock utan kan enkelt handla online av oss på Skyltab!

Moms visas:
Produkter