Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Vitrinskåp & Glasskåp

köpa skyltskåp

Glasskåp i högsta kvalitet

Glasmonter med lås är en perfekt exponering för butiken, utställningen eller till den offentliga miljön. Rejält härdat glas och massiv konstruktion. Våra glasvitriner är av absolut högsta kvalité och levereras färdigmonterade! Något som sparar flera timmar av montering!

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

köpa skyltskåp

 

Glasskåp i högsta kvalitet

Glasmonter med lås är en perfekt exponering för butiken, utställningen eller till den offentliga miljön. Rejält härdat glas och massiv konstruktion. Våra glasvitriner är av absolut högsta kvalité och levereras färdigmonterade! Något som sparar flera timmar av montering!

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Exklusiva glasmontrar och glasskåp

Vi är mycket stolta över vår serie av glasskåp! Dessa glasmontrar har en oerhörd kvalité och kommer färdigmonterade till er som kund. Fördelen med ett redan färdigmonterat glasskåp är oerhörd då man spara många mantimmar på att slippa en trög och kostsam montering. Då vi kapat antalet mellanhänder på dessa glasskåp så kan vi erbjuda er dessa till ett oerhört fördelaktigt pris. 

Vitrinskåp med lås, Glasvitrin med lås, showcase, glasmonter med lås eller glasmontrar är namn på egentligen samma produkt.
Ett glasvitrinskåp är väldigt stilrent och ett utmärkt hjälpmedel när det kommer till att exponera värdefulla produkter på allmänna platser där det kan finnas människor med långa fingrar som gärna skulle vilja stoppa på sig de fina föremålen som finns upplagda för påseende i glasskåpen.
Många använder våra glasskåp för att visa upp sina utmärkelser, priser & medaljer och detta kan vara oerhört sporrande för tex. andra medlemmar i idrottsföreningarna som kan se hur hårt arbete kan belönas med fina priser och medaljer.
De flesta av våra glasskåp har lås och flera även belysning nått som förhöjer effekten och verkligen kan visa hur fina föremålen som uppvisas i glasskåpen verkligen är.
Ett vitrinskåp med hjul och belysning ger exklusiva varor en riktig boost i försäljningskurvan när de exponeras i våra proffsiga glasskåp. Att sen belysningen är tänd under öppettider eller uppvisningstider ger såklart föremålen en extra glans. Flera kedjor av exklusiva klockor, smycken och elektronik använder sig av glasskskåp från skyltab.

 

Det är även vanligt förekommande att våra låsbara glasskåp är placerat på idrottsklubben eller i spelarrummet i idrottsföreningen för att visa upp priser, pokaler och medaljer som sporrar de övriga deltagarna till högre prestationer, hårdare träning och bättre resultat. Då även hyllplanen är tillverkade i härdat glas så passar dessa glasvitriner utmärkt även till tunga föremål. Använder man glasskåpet till en utställning så är det utmärkt att man iordningställer en surfplatta eller ipad som kan visa information om föremålet, idrottstävligen eller liknande. Då kan det vara perfekt att använda ett av våra ipad ställ för säker exponering av sin surfplatta eller ipad.
Gemensamt för alla våra skåp är att de har härdat säkerhetsglas för maximal hållbarhet.

glasmontrar i högsta kvalitet


Glasskåp i högsta kvalitet

Perfekt att fronta produkter i butik

Det är nu även modernt och vanligt förekommande i elektronikbutiker och inredningsbutiker med glasskåp för de riktigt exklusiva varorna och produkterna. Dessa produkter får då ett "högre värde" och man kan som butiksinnehavare ta ut ett högre pris för dessa välexponerade produkter vid försäljning. Väljer man även ett glasskåp med lås för dessa mer värdefulla produkter så minskas även svinnet och butiken slipper kostsamt svinn på dessa produkter som förvaras bakom låsta glasdörrar.


Vi har flera olika varianter av glasvitriner. Den vanligaste typen är för golv och det finns låga modeller och även såklart högre modeller. Vissa av glasskåpen är försedda med en förvaringsdel i den nedre delen av skåpet. Denna förvaringsdel är såklart även den låsbar och är perfekt för att stuva undan ex. paketeringsmaterial samt kartongerna till de exponerade varorna.

Glasskåp för bord är även detta en väldigt vanlig och bra produkt då det gäller att på ett stilfullt och smidigt sätt exponera dyrbara varor eller medaljer, pokaler och dyligt. Det blir en väldigt optimerad höjd på de exponerade dyrgriparna och det är heller ingen chans att kunder eller besökare snubblar in i glasskåpet som kan vara fallet om glasvitrinen står på golvet och på en höjd som kan vara för låg.

Vill ni ha extra bra exponering av era dyrgripar så har vi flera typer av akrylhyllor och piedestaler som kan göra att eran exponering får det där lilla extra. Botaniosera runt våra tillbehör som ni även köper på denna sida. Har ni ytterligare frågor om glasskåp så är ni välkomna att höra av er till vår kundtjänst så hjälper vi er!

 

Vi säljer våra vitrinskåp och display-skåp online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

 

Våra glasskåp & glasmontrar är ett perfekt sätt att kunna exponera produkter på och därmed kan ni öka er försäljning. Glasmonter är idealiskt för butiken men även för mässan eller till er utställning. Alla våra displayskåp är utrustade med LED-belysning samt är låsbara.

Glasmonter med LED-lampor

Våra glasmontrar är försedda med LED belysning vilket presenterar dina produkter och konst på ett utmärkande vis och ljus där det kanske inte finns så mycket ljus i övrigt. Skåpen är försedda med lås så du kan placera dyrbara och unika produkter för att visa besökare och kunde

 

OBS! De flesta glasskåp kommer färdigmonterade och därför har fraktbolaget rätt att ställa leveransen i tomtgräns alt. utanför varumottagning.

Moms visas:
Produkter