Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Bokstavstavla - bokstavstavlor

köp retro bokstavstavlor

BOKSTAVSTAVLA & FILTTAVLOR

Här finner du vårt sortiment av tavlor med äkta filt och bokstäver i flera storlekar. En bokstavstavla passar perfekt vid bardisken, i caféer, restauranger och fik. De har en klassisk och retro design som ger en hemtrevlig känsla i rum och offentlig miljö. På dessa exklusiva texttavlor kan du enkelt byta ut dina texter, priser och erbjudanden utan att slita på filten.

 

OBS! DETTA ÄR PROFFSTAVLOR OCH SKALL INTE JÄMFÖRAS MED BILLIGA TAVLOR FÖR HEMMABRUK.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Stort sortiment

 

 

köpa retro bokstavstavlor

 

BOKSTAVSTAVLA & FILTTAVLOR

Här finner du vårt sortiment av tavlor med äkta filt och bokstäver i flera storlekar. En bokstavstavla passar perfekt vid bardisken, i caféer, restauranger och fik. De har en klassisk och retro design som ger en hemtrevlig känsla i rum och offentlig miljö. På dessa exklusiva texttavlor kan du enkelt byta ut dina texter, priser och erbjudanden utan att slita på filten. Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Störst sortiment

 

 

Bokstavstavla - tavlor med bokstäver retro

Variotext tavla - Retro bokstavstavla - Bokstavstavla meny

Variatexttavlor kallas ofta även för bokstavstavla retro eller menytavla med vita bokstäver. Dessa svarta texttavlor var väldigt populära förr på den gamla goda tiden innan man kunde skriva ut snygga affischer med säljande budskap direkt på plats i restaurangen eller i konditoriet. Retrotavlorna är ramade med natureloxerad (silverfärgad) ramprofil i 18mm bredd vilket ger tavlan en snygg inramning till texttavlan. Det finns osynlig integrerad ögleupphängning.

Svart filttavla med vita tryckbokstäver har nu också på de flesta restauranger och cafeér byts ut mot moderna dataskärmar som visar snygga bildspel av rykande kaffekoppar och smarriga smörgåsar. Men är man ute efter det gamla genuina utseendet och vill förmedla retrokänsla så är en menytavla det enda rätta. Enkelheten är slående med dessa menytavlor. Det är något tilldragande med dessa texttavlor som gör att gästen eller den besökande nästan måste läsa vad som står på den. Detta är en effekt som kan om man tar tillvara på den kan öka försäljningen av varor och tjänster markant. Så prova gärna att skapa olika säljande och informativa meddelanden på dessa menytavlor som kan placeras antingen på vägg, hängande från tak eller på ett golvstaffli. Man tar helt enkelt och trycker dit de vita bokstäverna i de linjära spåren i texttavlorna. Det är enkelt att flytta runt bokstäverna och det går på nolltid att ändra om i texterna.

 

 

Det finns flera olika storlekar på bokstäverna och siffrorna. Det kan vara väldigt snyggt att ha en större rubrik på retrotavlan för att sen ha en mindre storlek ju längre ner på tavlan man kommer. Vi säljer självklart bokstäver och siffror i olika storlekar och de kommer i sorterade bokstäver där såklart de mest vanliga bokstäverna finns i större antal än de mer ovanligt förekommande bokstäverna. Alltså fler vokaler än konsonanter och alla bokstäver är versaler (stora bokstäver). Det finns små nabbar på baksidan av bokstäverna vilket gör att dem passar perfekt i spåren på menytavlorna. Alla bokstäver och siffror till variotexttavlorna kommer på kartor så man trycker loss den bokstav eller siffra man vill använda till respektive ord. Självklart innehåller bokstavskitten alla svenska bokstäver. En svart bokstavstavla blir en mäktigt snygg inredningsdetalj på väggen i den moderna vitmålade villan. Man kan med bokstäverna skriva en komihåg lista till barnen och den slarviga äkta maken, middags menyer, barnens schema eller varför inte ett fint citat så som Carpe Diem eller liknande. Bara fantasin sätter gränserna om hur man använder bokstäverna på dessa tuffa nostalgitavlor. OBS! Dessa svartatavlor med vita bokstäver är proffstavlor som är tillverkad för att användas i dagligt bruk så man skall inte jämföra dessa tavlor med billiga plasttavlor från stormarknader odyl. 

 

Komplettera ert köp med ett snyggt staffli för att maximera era erbjudanden. Det blir mycket effektfullt att placera sina text tavlor på ett golvstaffli på golvet i entreen till restaurangen, hotellet eller liknande. Det är mycket tilltalande att mötas av ett skrivet meddelande med vita bokstäver på den svarta matta tavlan. Tack vare att man kan kombinera de olika textstorlekarna så får man ett mycket läsvänligt och levande budskap. Vi har flera olika staffli i flera olika färger och storlekar så ni kommer garanterat finna nått som passar just er.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning på er menytavla!

Moms visas:
Produkter