Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

70x100 cm

Affischramar 70x100 cm

En affischram 70x100 cm är ett klassiskt standardmått på den större postern man ofta köper färdig i butik. Det är stor sannolikhet att många stora posters passar in i dessa ramar. Vill man rama in sina budskap i en subtil guldram, hänga i från taket med upphängningsanordning, eller fästa på fönstret med en stark dubbelhäftande tejp så finns alternativen på Skyltab!

 

Se även våra gatupratare som håller samma mått 70x100cm för att komplettera din affischering och få ett bra budskap med din reklam! Att variera sin reklamplacering i olika höjd, sammanhang och plats har kan visa sig ge en positiv effekt på kundernas uppfattning om varumärket. De enkla snäppfunktionerna på ramarna gör det enkelt att byta information snabbt.

 

Vi erbjuder snabb leverans i hela Sverige och håller alltid ett lågt pris tack vare vårt stora lager med tusentals produkter på hyllorna. I vår webbutik kan du enkelt köpa affischramar 70x100 cm vare sig du är privatkund eller företagskund. Du som kund behöver inte längre bo i någon av Sveriges större städer såsom Malmö , Uppsala eller Västerås , utan kan enkelt köpa billiga 70x100 ramar i vår webshop online.

Moms visas:
Produkter