Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Griffelställ & Griffelpratare

Griffelställ och griffelpratare

Griffelställ och griffelpratare för effektiv skyltning

Väck dina kunders nyfikenhet med ett griffelställ och griffelpratare för golv och markyta. Detta är ett mycket effektivt sätt att exponera nyheter, erbjudanden eller andra typ av budskap utanför din verksamhet. Dessa displayskyltar är mycket populära på trottoarer, vid sidan av gångbanor och i centrumkärnor där mycket fottrafik rör sig. Lyxa till det med handskrivna budskap som sticker ut ur mängden. Vi har alla griffeltillbehör som behövs för en komplett displaylösning. Vid större antal kontakta oss för offert.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalitet     Stort sortiment

Griffelställ och gatupratare med griffelyta

 

I den moderna världen av digital kommunikation och reklam är det lätt att glömma bort den tidlösa effekten av fysisk marknadsföring. Här kommer griffelställ och griffel-gatupratare in i bilden, och de är verktygen som kan ge din verksamhet uppmärksamhet och engagemang på ett effektivt sätt. Dessa griffelprodukter ger möjlighet till kreativa marknadsföringslösningar och fångar uppmärksamhet på ett mycket bra sätt. Dessa skapar också en interaktiv liten stund utanför butiken eller lokalen då förbipasserande ofta stannar till för en stund och läser.

 

Griffelställ - Oändliga möjligheter för kreativitet

 

Griffelställ är som tomma blad som bara väntar på att bli fyllda med inspirerande meddelanden, notiser och erbjudanden. Deras stora fördel är deras anpassningsbarhet och återanvändbarhet. Genom att använda denna typ av griffeldisplay så kan du enkelt ändra budskapet efter behov, vilket gör dem till perfekta verktyg för dagliga erbjudanden, evenemangspromotion och budskap.

 

En annan fördel med griffelställ är deras förmåga att skapa en personlig och inbjudande atmosfär för din verksamhet. Genom att skräddarsy meddelanden som riktar sig direkt till dina kunder kan du skapa en starkare kundanslutning och öka lojaliteten. Detta gör dem särskilt användbara för restauranger, caféer, butiker och evenemang för menyer, öppettider och även gångriktningar för att peka personflöden åt ett specifikt håll.

 

Griffelpratare utanför restauranger

 

När det gäller att fånga folkets uppmärksamhet på gatan eller trottoaren, är gatupratare med griffelyta oöverträffade. Dessa stående skyltar sticker ut från mängden med sina lekfulla och lockande meddelanden. Förbipasserande kan inte låta bli att lägga märke till dessa tidslösa och tilltalande griffelmenyer. Det är ett mycket effektivt sätt att visa sitt budskap. Oavsett om du vill marknadsföra en speciell produkt, kommunicera kommande evenemang eller bara dela glada citat för att sprida positivitet, ger griffelgatuprataren dig möjligheten att göra det med stil och effekt.

 

En hållbar och ekonomisk lösning

 

Utöver deras kreativa fördelar, är griffelställ och gatupratare med griffelyta också ett hållbart val för din marknadsföringsstrategi. Istället för engångsmaterial som broschyrer eller affischer, kan dessa lösningar användas om och om igen, vilket minskar avfallet och sparar pengar på lång sikt. Dessutom är dem ett prisvärt marknadsföringssätt, vilket gör dem till en kostnadseffektiv investering för många företag.

Moms visas:
Produkter