Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Griffelpennor & Tillbehör

LED tavlor

Tillbehör till griffeltavlor

På Skyltab.se finner du ett stort utbud av griffelprodukter och dess tillbehör som bl.a rengöringsspray och tvättsvampar, men också pennor i olika storlekar och färger, bl.a griffelpennor med metallic-färg, silver och guld.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

LED tavlor

 

Tillbehör till griffeltavlor

På Skyltab.se finner du ett stort utbud av griffelprodukter och dess tillbehör som bl.a rengöringsspray och tvättsvampar, men också pennor i oliks storlekar och färger, bl.a griffelpennor med metallic-färg, silver och guld.

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

 

griffelpennor och griffelfärg

Griffelpennor och griffelfärg!

Hos Skyltab finner du ett stort sortiment av griffelpennor i olika varianter. Vi rekommenderar att använda just griffelpenna på tavlan istället för de klassiska kritorna som finns. Du får en mer heltäckande, skarp och tydlig linje när du skriver med en griffelpenna. Här finner du även griffelfärg som kan appliceras direkt på väggen, eller varför inte på ett bord (se bild). Våra pennor finner du i storlekarna 1-2mm upp till 15mm i bredd. Pennorna finns förpackade i olika variationer av färg och storlek. Du kan t.ex köpa 2-pack pennor i storleken 1-2mm med färgerna silver och guld eller vår nya förpackning med glänsande metallic färger i 7-pack.
 

 

Staffli till griffeltavlor

Ett fint ställ för en griffeltavla

Staffli är ett snyggt trästativ för att få upp griffeltavlor och affischramar i ögonhöjd utan att sätta upp dem på väggen. De är tillverkade i massivt trä och de finns att köpas i olika storlekar och färger. T.ex finner du vårt stora golvstaffli med klassiskt utseende som är 178cm högt. Hyllan på dessa snygga griffelställ är dessutom höj- och sänkbart.

 

 

Håll dina griffeltavlor rena och fina!

Rengöringsprodukter speciellt framställda för griffelytor.

Köp rengöringsmedel och tvättsvamp till dina griffeltavlor för att bevara ytan i nyskick och så ren som möjligt. Vårt rengöringsmedel är i form av en sprayflaska som enkelt tar bort texten från ytan tillsammans med tvättsvampen som är framställd för att inte slita ut ytan. Vi rekommenderar att använda våra griffelpennor till alla griffeltavlor och bordsgriffel för att förlänga livslängden på produkterna. Med vanliga griffelkritor skadas ytan mycket snabbare eftersom man då trycker hårdare. Med en griffelpenna skriver du dina budskap och erbjudanden enkelt utan att fördärva tavlans mörka yta.

Tillbehör till griffeltavlor

 

Produkter