Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Karuseller

Karusell för lekparken

Karuseller till lekplats

Snurrleksaker och karuseller är något som förgyller lekplatsen och skapar mycket skratt bland både föräldrar och barn. Vi på Skyltab har arbetat med utemiljö och lekutrustning i många år och erbjuder ett brett sortiment av roliga produkter för lekplatser. Har ni frågor kring lekplatsutrustning så är ni välkomna att kontakta oss på Skyltab så hjälper vi er.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Karuseller för lekplatsen

En karusell är alltid ett omtyckt och populärt inslag på lekplatser och på andra öppna ytor där barn är! Snurrleksaker och karuseller finns i många olika utformningar och vi på Skyltab hjälper er gärna för att se vilken karusell eller snurrleksak som passar bäst i er lekpark. Vi arbetar med fastighetsägare, kommuner, föreningar och vill möta varje barn oavsett ålder att få en snurrig upplevelse som leder till skratt och pirr i magen! Kontakta vår kundtjänst för att vi ska kunna hjälpa dig med den karusell, snurrleksak, lekutrustning som är idealisk för er utemiljö.

Att snurra är en essentiell del i utvecklingen av barnets motorik. I våra snurrkaruseller, exempelvis fun, rumba och merry, får barnen samarbeta för att få fart och än mer snurr på karusellen. Därför är just en karusellutrustning viktigt för lekplatsen och en viktig del för barnen att göra olika moment på en lekplats. Våra tillverkare är jänbda för att producera säker och prisvärd snurrutrustning för alla slags lekparker i Sverige och i hela Europa.

När du ska välja karusell är det bra att ta hänsyn till hur stort utrymme man har till en snurrutrustning. Har du plats för en karusell till de mindre barnen, en singel variant och en där barnen kan samarbeta är givetvis det bästa men tänk på att en kombination av gungor, rutschkanor, sandlådor ger en mer bred och ombytlig miljö för barnet för att få en härlig och rolig stund på lekplatsen och längta tillbaka till nästa äventyr på i lekplatsen.

Moms visas:
Produkter