Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Akrylställ A65

Stort utbud av akrylställ och menyhållare i A65-format!

Akrylställ och akrylhållare för t.ex broschyrer, vykort, menyer och reklamblad. A65-format (99 mm × 210 mm) är likadant som ett A4-papper vikt 2 gånger på bredden. Detta är dimensionen som är något högre än A6-standarden. De transparenta akrylställen är tillverkade i plexiglas av högsta kvalitet med högblank finish som gör att dina broschyrer och reklamblad syns tydligt med lite extra glans. En något längre höjd-mått höjd på materialet gör att du får plats med den extra viktiga informationen på trycksaken, broschyren eller flyer-arket.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

Stort utbud av akrylställ och menyhållare i A65-format!

Akrylställ för t.ex broschyrer, vykort, menyer och reklamblad. A65-format är likadant som ett A4-papper vikt på höjden, alltså 105x210 mm. De transparenta akrylställen är tillverkade i plexiglas av högsta kvalitet med högblank finish som gör att dina broschyrer och reklamblad syns tydligt med lite extra glans.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Ge plats åt dina flyers med reklam och information till dina kunder med ett fräscht akrylställ 10x21 cm. En lång och smal look på design kan ge läsaren ett gott intryck om varumärket och produkter ni säljer. I akrylställen får det plats ett A4 ark vikt två gånger på bredden vilket ger hela 6 sidor med information! Montera på väggen vid ingången eller ställ på infodisken för att göra budskapet tillgängligt till de som passerar förbi. Menyhållare till restaurang eller cafémiljö finns i både stående och liggande format som ger ett stilrent utseende där design och information får hamna i fokus. 

 

Våra broschyrställ i plexi är formgjutna och håller på så vis en hög kvalitét och livslängd. Vi har som mål att ligga längst fram på marknaden för de som vill köpa akrylställ till billigt pris. Vårt stora egna lager i Vänersborg gör att vi kan sitta på stora mängder produkter som är redo till snabb leverans i hela Sverige. 

 

Kontakta vår erfarna kundtjänst oavsett om du handlar som privatkund eller företagskund för att få tips om den bästa reklam lösningen för just din verksamhet! Du som kund behöver inte längre bara befinna dig i Sveriges stora städer som Stockholm , Västerås eller Göteborg för att ta del av vårt stora sortiment av menyhållare , broschyrställ och akrylblock i A65 format utan kan enkelt handla online av oss på Skyltab.se!

 

Produkter