Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Planteringskärl

Planteringskärl & Blomlådor

Planteringskärl & Blomlådor

Vi på Skyltab är proffs på produkter för offentlig utemiljö. Våra stora blomlådor hjälper dig att få till maffiga planteringar i det offentliga rummet. Våra planteringskärl kan med fördel även användas som farthinder och även för att stoppa trafik där man vill sänka farten eller helt enkelt hindra biltrafik. Våra krukor är av högsta kvalité!

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

Produktfilter
  • Storlek (liter)
  • Material
  • Vikt
  • Kulör
  • Form
Rensa

Skyltab erbjuder ett fullsortiment av stora planeringskrukor och planteringskärl.

Det är mycket viktigt för samhällets medborgare att kunna om man vill vistas i fina utemiljöer med blommor och annan grönska. Därför skall man som fastighetsägare eller som gata/parkansvarig se till att investera i stora planteringskrukor och plantera blommor eller andra växter i dessa så man får glada hyresgäster och kommunmedborgare i sin närhet.

Blomlåda - Planteringskruka

Vad skall man välja för storlek på sina planteringskärl?

Vi på Skyltab är privat väldigt odlingsintresserade och tycker att det är väldigt kul att sälja stora odlingslådor och krukor. Ju större jordvolym man har desto bättre mår växterna eller plantorna. Man behöver heller inte vattna lika ofta och detta är ju en stor fördel. Vissa av våra odlingskärl har ju dock bevattningsinsatser så dessa bli självvattnande så man klarare sig ännu lägre mellan vattningarna.

Stora blomlådor som trafikhinder

Våra stora betongkrukor passar ypperligt som användning som väghinder eller trafikhinder för att få bilister att sänka farten eller för att styra fordon eller helt enkelt stänga av vägar tillfälligt eller temporärt. De flesta av våra stora tunga krukor har lyftöglor så man enkelt kan lyfta dem på plats eller ta bort dem med hjälp av hjullastare eller liknande.

 

Stor odlingslåda hemma på villatomten?

Det blir mer och mer modernt att odla sina egna växter, grönsaker, bärbuskar och annat trevligt. Försäljningen av stora krukor har exploderat och det är numera inte ovanligt att privatpersoner köper stora betongkrukor som väger flera hundra kilo för att odla sina grönsaker eller varför inte ett vackert olivträd som odlas utmärkt i dessa stora odlingslådor.

Produkter
    Filter