Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Papperskorg platsgjutning

Papperskorgar utomhus för platsgjutning

Papperskorg platsgjutning till er utemiljö!

Fastgjutna papperskorgar står emot tuffa tag!

Skyltab har sen 2009 levererat stora mängder papperskorgar för markmontage och vi har satsat på att erbjuda hållbara, snygga och framförallt moderna soptunnor för montering i marken. Tack vare stora inköp och mycket egen produktion så kan vi sälja dessa avfallslösningar till Sveriges lägsta priser utan att de går via onödiga och fördyrande mellanhänder. Har ni frågor om platsgjutna papperskorgar så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi er med era frågor.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Har ni en tuff utemiljö så kräver denna platsgjutna papperskorgar!

Det finns i vårt samhälle olika typer av miljöer som kan klassas in i olika riskzoner eller riskklasser.

Riskklass 1 - Om vi tänker oss en BRF ute på landsbygden som har en lite trevlig lekplats där de 8 fastigheternas barn skall lära sig gunga och kanske i framtiden tappa sin första mjölktand pga att hen halkat på en hal gungbräda. I dessa stillsamma miljöer kan man klara sig undan men enklare montage av uteprodukter, cykelställ, papperskorgar odyl. Man kanske tom kan låta soptunnor stå framme utan att montera fast dem i marken.

Riskklass 2 - Här skulle jag vilja säga att detta är en park utanför det fina bostadsområdet eller kanske utanför ett ålderdomshem i norra Sverige. Man kan även tänka sig vis rökrutan på ett komvux eller utanför en högskola. Här bör man om man har fristående soptunnor sätta fast dem i tillhörande betongfundament så dessa soptunnor inte flyttas runt av uttråkade studenter som vill spexa. Man kan även tänka sig att gräva ner betongfundamentet en bit i gräsmattan eller liknande. Alltså en semi fast installation kan man väl kanske säga.

Riskklass 3 - Nu behöver vi platsgjuta papperskorgarna. Papperskorgarnas stolpar eller papperskorgens ben skall gå ner i marken där man gjuter fast dem. Dessa soptunnor levereras ofta med medföljande rör eller stolpar så det skall vara snabbt och enkelt att göra en fast montering av papperskorgarna i marken. Platser som jag skulle vilja klassa in i riskklass 3 skulle jag vilja säga är: Skolgårdar, tunnelbanor, busstationer, innerstaden eller förorten utanför storstaden. Tänker man igenom ovan punkter så får man ett värde som är bra att ha med sig när man söker papperskorgar till sin utemiljö. Kundtjänsten hjälper er gärna med att finna ut vilka papperskorgar som passar just era behov.
Moms visas:
Produkter
    Filter