Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

A3

Affischramar A3

A3 - 420x297 mm

(30x42 cm)

A3 affischram är ett mycket vanligt format för att få plats med extra mycket information. En ram 30x42 cm rymmer lika mycket information som två A4 bredvid varandra! Här finns utrymme att låta kreativiteten flöda med gott om plats för bild och text i kombination. Skapa egen design inne i butiken, receptionen eller i hemmet. Använd griffelplast eller skrivkartong med tavelkrita och griffelpenna för att sätta din egen prägel på budskapet. Bakgrunder finns i flera olika färger som röd , orange , grön , cerise , gul och vit.

 

I vårt stora egna lager har vi alltid snäppramar, akrylskyltar och inforamar redo att levereras med kort varsel. Det finns olika typer av A3 ramar för att synliggöra ditt budskap. En snäppram kan monteras antingen hängande eller på väggen med skruvbeslag. Det finns även dubbelsidiga varianter som kan fästas direkt på glasfönster med en stark dubbelhäftande tejp. En stor fördel med en snäppram är att även när den sitter permanent monterad är det mycket lätt att snabbt byta budskap. Ramar i A3 30x42 storlek går att få i flera olika material - trälaminat , aluminium och chrome.

 

Som företagskund eller privatkund kan du alltid köpa affischramar i A3 storlek hos oss på Skyltab till bästa pris. Ta kontakt med vår kunniga kundtjänst för att hitta de bästa ramarna för din reklam. Du som kund behöver inte längre bo i någon av Sveriges större städer såsom Stockholm , Göteborg eller Malmö utan kan enkelt köpa billiga A3 ramar i vår webshop online.

Produkter