Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Rutschkanor

Rutschkanor för lekparken

Rutschkanor

Rutschkanor för utomhusbruk är ett självklart val när det kommer till vilka utelekställningar och uteleksaker man skall välja till sin lekplats. Skyltab säljer endast godkända rutschkanor i underhållsfria material som kommer ha en lång livslängd och skänka mycket glädje till barn med tillhörande vårdnadshavare. Rutchkanor utsätts för mycket hårt användande så därför är det av yppersta vikt att dessa tillverkas av rejäla och hållbara material för att garantera lång livslängd. Är ni en förskola, skola, BRF eller kommun och vill ha hjälp med er planering av lekplatsen eller skolgårdens utelek så kontakta oss på Skyltab för hjälp.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Rutschkanor för lekplatsen

En eller flera rutschkanor är ett givet val på en lekplats för att göra uteställningar och uteleksaker till ett äventyr för barnen. En rutschbana ger kittel i magen och skratt till både förälder som barn. Våra rutschkanor hos Skyltab är godkända och är tillverkade för att hålla en lång livslängd av underhållsfria material.

De kraftiga och hållbara materialen är framtagna för att kunna användas för ett mycket hårt användande. Vi kommer gärna ut och hjälper er att planera er lekplats eller skolgård. Är ni en BRF, kommun, skola eller förskola kontakta oss så vi kan ge er de bästa alternativen för en underhållande, hållbar och säker lekplats.

För oss på Skyltab, som är proffs på produkter för offentlig utemiljö, är det viktigt att man ska känna sig trygg som kund. Våra kunder är skolor, kommuner, förskolor samt bostadsrättsföreningar som önskar en säker lekplats med produkter av högsta kvalité och som är hållbara. Samtliga tillverkare följer strikta riktlinjer för att vara godkända leverantörer av produkter för säkra utemiljöer där barn vistas.Förutom rutschkanor har vi även ett fullsortiment för uteprodukter för en totallösning för er lekplats.

Vi vill att alla rutschkanor ger en härlig upplevelse för barnet, därför är vårt sortiment brett men många olika typer av rutchbanor. Vi har enkla släntgungor, barnrutschkanor och rutshkanor som kombineras med klätterställningar, stegar och klätterväggar. Det är lätt att hitta en favorit för alla åldrar till er lekplats oavsett hur mycket plats som finns för en rutschkana. För de yngre rekommenderar vi varmt de mindre rutschkanorna, utformade med en dinosaurie, flygplan, borg, larv eller nyckelpiga. Den roliga designen ger en extra upplevelse till barnet och ger lekplatsen ett roligt och piggt inslag. För de aktiva och äldre barnen är kombinationerna med klätterväggar, lekutrustning där flera olika moduler kombineras suverän för den ultimata lekupplevelsen.

Du kan kombinera din egen dröm lekplats oavsett om du vill göra den i din egen trädgård eller till offentliga utemiljöer eller inom kommun eller skola. I planeringen av lekplatsen med lekutrustning är vissa saker viktiga att ta i beaktande när det gäller placering av rutschkanor. Användarvänligheten och säkerheten är det viktigaste att ta med i planering. Det får inte förekomma hårda markmaterial där det kan finnas fallrisk. Placeringen får inte heller vara i direkt söderläge, det kan ske en hög värmeutveckling på rutschbanans yta. Gå till lekplatsen där rutschkana ska monteras och planera noggrant innan installation så de lekande barnen och vårdnadshavare får en säker och maximalt utbyte av lekplatsen. Ett kul alternativ kan vara att placera rutschbanan i en sandlåda, det blir en mjuk övergång från rutschkanan ned i sandlådan.

Moms visas:
Produkter