Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Rollups

rollups

Rollups med eget tryck

Rollup är en självklarhet i varje mässmonter. Vi erbjuder flera olika modeller av rollupper. Allt från enklare standard rollups till mer lyxiga varianter. Alla bildvåder trycks dock i högsta kvalité och skiljer sin igen åt mellan de olika modellerna. Vi har extremt snabba tillverkningstider av rollups.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

rollups

 

Rollups i olika modeller

Rollup är en självklarhet i varje mässmonter. Vi erbjuder flera olika modeller av rollupper. Allt från enklare standard rollups till mer lyxiga varianter. Alla bildvåder trycks dock i högsta kvalité och skiljer sin igen åt mellan de olika modellerna. Vi har extremt snabba tillverkningstider av rollups.

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

 

Rollups eller Roll-Ups är ett mycket bra alternativ

 

Exponera dina budskap med rollups

För exponering av Rollup budskap. Rollups är precis vad namnet säger, en kassettfot vars budskap går att rulla upp som sedan fästes fast med en stödpinne från foten. När rolluppen sedan enkelt monteras ner, kan den förvaras eller transporteras smidig i en medföljande rollup väska. Vi har ett brett sortiment av rollups för butiker, restauranger, caféer, pubar, uteserveringar expo och mässor mm. Tryck med ert färdiga original ingår i priset på samtliga av våra rollups. Vi trycker på högkvalitativt rollupmatrial. För grafisk hjälp kontakta gärna oss på skyltab eller klicka på kategorin "Grafisk hjälp" till vänster för mer information. 

Rollups är ett bra sätt att på ett tydligt sätt kunna exponera dina budskap på ett mycket bra sätt. En rollup är en kassettfot som har ett budskap som går att rulla upp. Sedan fäster man fast den med en stödpinne från foten. Man kan ha med sig rollups då den enkelt kan monteras både upp och ner, samt transporteras i en smart och smidig väska.

Denna produkt är bra för dels mässor och events men kan även användas på restauranger, caféer, butiker, uteserveringar och mycket mer. Du kan beställa en egen grafisk profil att ha som tryck på alla dina expoprodukter.

Vi på Skyltab har ett stort sortiment av olika roll-up och vi trycker dina motiv på ett högkvalitativt roll-up material.
 

billiga rollups

Rollups - Tydlig och snygg exponering!

Rollups är ett roligt och snabbt sätt att få ut ditt budskap. Det tar inte mer än 30 sekunder att rulla upp ett system och vips så har du bra reklam. Det är perfekt att använda en rollup när man ofta byter budskap eller ofta tar upp och ner sina budskap. På mässor och events är de perfekta att ha med sig. De är smidiga att bära med sig och dessutom behöver du inte ha kunskaper om att montera då det bara är att rulla upp den och så är det klart. Snabbt och smidigt sätt att visa det budskap du har, vare sig det handlar om extrapriser eller bara en logo med ditt företag på.

Du kan använda spotlight tillsammans med dina expoprodukter. Det ger ett snyggt intryck på dina budskap. Du kan ha flera olika sorters roll-ups och kombinera flera storlekar för bästa resultat. Det är snyggt att ha både inne och ute.

Rollups med eget tryck

Rekommendationer för bästa kvalitet

Vi rekommenderar att ni som kund gör ert bästa för att få fram en så högupplöst bild som möjligt innan ni skickar in filen för tryck. Behöver ni hjälp med detta kan ni kontakta oss så hjälper någon av våra grafiker för en mindre kostnad. Tryck som är såpass stora som de är på en rollup rekommenderar vi att all text är vektoriserad eller sparad i minst 150 DPI (dots per inch). Är detta ett område där ni inte har kunskap så föreslår vi att ta hjälp av grafiker.

 

Liten tryckskola i material

En rollup är tryckt på en tunn och högkvalitativ duk med kanvastextur. Denna duk är slittålig och lättviktig vilket bidrar till att enklare förflyttas och sättas upp. Färgen på duken torkas direkt i vår toppmoderna maskin och gör dessutom färgen tålig för vatten. Dock rekommenderar vi inte att använda rollups utomhus i nederbörd.

rollups i högsta kvalitet

Rollupper i olika varianter och storlekar

Vi på Skyltab har ett stort urval av olika sorters rollups och du kan välja mellan flera olika storlekar. Med alla våra rollups får du väska, bild och rollup-system. Du hittar många rollup billigt hos oss på Skyltab. Det gör att du kan köpa många expoprodukter och dels ha med dig på mässor men även för att ha kvar i din butik, på din restaurang, eller vart du nu huserar.

Vi har rollups som kan ställas på ex ett bord eller en mässdisk och rollups som är dubbelsidiga. Vilken produkt som passar dig bäst beror helt och hållet på vart du vill att de ska stå någonstans.

Vi har storsäljare av rollups till ett billigt pris och vi har rollups som är särskilt anpassade att stå utomhus. Dessa tål väder och framför allt vind, då deras konstruktion gör att de står stadigt utan att blåsa omkull.
Se till att införskaffa dig rollup billigt hos oss redan idag så kan du inom kort få upp dina budskap på ett smart och smidigt sätt och på ett mycket enkelt sätt.
Om du inte vet vad för mässprodukt du ska köpa eller använda så är du välkommen att höra av dig. Vi på Skyltab hjälper dig mer än gärna med dina val och din beställning.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Produkter