Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Smidesskyltar

köpa retro bokstavstavlor

Smidesskyltar

Smidesskylt utanför butiken eller caféet är mycket vackert och med en smidesskylt med er logotype eller ex. Texten välkommen kan även välkomna den mest kräsne besökaren. Ni kan köpa skyltarna både med eller utan tryck/text. Våra smidesskyltar är perfekt att sätta ovanför dörren på butiken. Vi har en grafiker som kan hjälpa er att utforma utseendet på er butiksskylt.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Stort sortiment

 

 

köpa retro bokstavstavlor

 

Smidesskyltar

Smidesskylt utanför butiken eller caféet är mycket vackert och med en smidesskylt med er logotype eller ex. Texten välkommen kan även välkomna den mest kräsne besökaren. Ni kan köpa skyltarna både med eller utan tryck/text.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Störst sortiment

 

 

Smideskyltar

För att ge ett intryck av att din butik, café eller restaurang har känsla av stil och klass, är den klassiska smidesskylten en tydlig signal för att ger en extra härlig känsla. Smidesskyltar på fasaden kan ge den förbipasserande en lockande push att ta steget in. Skyltar av smide förstärker redan på utsidan att din verksamhet har en högre klass, och många kan få en retro feeling av en smidesskylt. Det är vackra skyltar som är gjord i gammaldags manér! Smidesskyltarna på Skyltab tillverkas av smidesjärn och är lackerade med ett pulverlack. Designen är ren och enkel med har stil. Skyltarna kan fästas direkt på väggen eller fasaden.

Vi rekommenderar varmt att göra skylten individualiserad genom att trycka er logotyp direkt på smidesskylten. Det är busenkelt, ditt företag sänder ett original på loggan, som vi sedan trycker på en dekal och i nästa steg monteras direkt på skylten. När den kommer levererad är den klar att direkt sättas upp!

Om du vill hänga skylten i taket med kedjor eller vill ha en förenklas montering på en vägg, kan du välja de skyltar som kommer i aluminium med förborrade hål. Där kan du välja att antingen kan du skapa din egen design eller köra på den som den är. Många av våra kunder använder också skylten som en griffeltavla med griffelpennor som är specifikt utformade för griffeltavlor.

Vårt sortiment erbjuder fler olika format och storlekar vilket gör att du kan välja den perfekta smidesskylten för att representera er verksamhet allra bäst. Och för att göra det ännu lite bättre så trycker vi er logo eller om ni önskar, text direkt på skyltarna. Riktigt nytt är att välja till LED ljus som kommer till vissa modeller för vägg alternativen.

Vi kan se en ökad försäljning av smidesskyltar eftersom fastighets ägare har kommit med högre krav att skyltarna på utsidan måste hålla en viss klass. Att möte fastighetsägarnas önskan att representera företaget på utsidan välj en smidesskylt. Både ägaren av fastigheten och du kommer att bli mer än nöjda. Det ger ett stilrent intryck och du börjar redan sälja in din verksamhet redan på utsidan med din logotype.

Vi vill leverera kvalité! Våra skyltar är handgjorda och tillverkade i Sverige. Vi har utformat produkten så att den tål alla väder och kan hålla länge!
 

Att hänga upp en smidesskylt utanför din butik är ett snyggt sätt att säga att du har något att erbjuda. Ditt företags eller din butiks namn på en snygg skylt gör det tilltalande att gå in genom dörren. Förr har det varit extremt dyrt att köpa en smidesskylt då man har fått beställa av en smed som tillverkat dessa.

Nu kan du få smidesskyltar till bra pris hos oss på Skyltab. Vi serieproducerar dessa vilket gör att du som köper en skylt kan få den till ett mycket bättre pris. Trots att våra smidesskyltar är serietillverkade så håller de hög kvalitet och är snygga att se på. Vi kan även hjälpa er att trycka texten på er skylt så att ni får den klar att hänga upp vid leverans.

Att hänga upp en smidesskylt utanför sin butik är inte bara för att tala om vart ni finns utan det är även väldigt vackert med en smidesskylt. Det är populärt med dessa skyltar och kommer att så vara en lång tid framöver. Att köpa dig en smidesskylt är en bra investering.

Du kan beställa olika former av smidesskylt hos oss liksom att du kan få den i flera olika former. Kanske du vill ha en oval snygg smidesskylt eller så vill du satsa på en rektangulär skylt. Oavsett vad för skylt du väljer så får du en skylt som kommer att hålla många år och definitivt pryda sin plats där den hänger.

En smidesskylt behöver inte enbart användas som en fasadskylt till en butik eller restaurang. Många gårdar och gårdsbutiker har anammat detta med smidesskylt. Det finns de som måttbeställer och även vill ha figurer på sin skylt. Hos oss på Skyltab hittar du dessa skyltar:

• Elegant Classic
• Old Classic 8-kant
• Old Classic Rundad Rektangel
• Smidesskylt Old Classic Oval
• Elegant Pil, Oval
• Elegant Pil, 8-kant
• Elegant Pil Rundad rektangel
• Smidesskylt Antik
• Smidesskylt Visit

Alla våra skyltar med logo är du som väljer vad det ska vara för text på. Vi kan ordna både logo och tryck precis så som du vill ha det.

Alla våra smidesskyltar ger en genuin känsla av ett äkta hantverk och det är riktigt snyggt att hänga upp en smidesskylt med ett eget tryck på.

Du kan välja vad du vill ha för stång som håller fast själva skylten då den kan vara både pilformad och enkel rak. Du kan även få den med smidesdetalj på stången.

Se till att beställa din butiksskylt hos oss redan idag. Har du svårt att bestämma dig så är du välkommen att kontakta oss för frågor eller om du vill ha hjälp med att beställa butiksskylt med en egen text. Vi hjälper dig med allt som gäller butiksprofilering.

Produkter