Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
Faktura 30 dagar

billig frakt  Frakt 99 :-

Smidesskyltar

köpa retro bokstavstavlor

Smidesskyltar

Smidesskylt utanför butiken eller caféet är mycket vackert och med en smidesskylt med er logotype eller ex. Texten välkommen kan även välkomna den mest kräsne besökaren. Ni kan köpa skyltarna både med eller utan tryck/text. Våra smidesskyltar är perfekt att sätta ovanför dörren på butiken. Vi har en grafiker som kan hjälpa er att utforma utseendet på er butiksskylt.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Stort sortiment

 

 

köpa retro bokstavstavlor

 

Smidesskyltar

Smidesskylt utanför butiken eller caféet är mycket vackert och med en smidesskylt med er logotype eller ex. Texten välkommen kan även välkomna den mest kräsne besökaren. Ni kan köpa skyltarna både med eller utan tryck/text.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Störst sortiment

 

 

Smideskyltar

Att hänga upp en smidesskylt utanför din butik är ett snyggt sätt att säga att du har något att erbjuda. Ditt företags eller din butiks namn på en snygg skylt gör det tilltalande att gå in genom dörren. Förr har det varit extremt dyrt att köpa en smidesskylt då man har fått beställa av en smed som tillverkat dessa.

Nu kan du få smidesskyltar till bra pris hos oss på Skyltab. Vi serieproducerar dessa vilket gör att du som köper en skylt kan få den till ett mycket bättre pris. Trots att våra smidesskyltar är serietillverkade så håller de hög kvalitet och är snygga att se på. Vi kan även hjälpa er att trycka texten på er skylt så att ni får den klar att hänga upp vid leverans.

Att hänga upp en smidesskylt utanför sin butik är inte bara för att tala om vart ni finns utan det är även väldigt vackert med en smidesskylt. Det är populärt med dessa skyltar och kommer att så vara en lång tid framöver. Att köpa dig en smidesskylt är en bra investering.

Du kan beställa olika former av smidesskylt hos oss liksom att du kan få den i flera olika former. Kanske du vill ha en oval snygg smidesskylt eller så vill du satsa på en rektangulär skylt. Oavsett vad för skylt du väljer så får du en skylt som kommer att hålla många år och definitivt pryda sin plats där den hänger.

En smidesskylt behöver inte enbart användas som en fasadskylt till en butik eller restaurang. Många gårdar och gårdsbutiker har anammat detta med smidesskylt. Det finns de som måttbeställer och även vill ha figurer på sin skylt. Hos oss på Skyltab hittar du dessa skyltar:

• Elegant Classic
• Old Classic 8-kant
• Old Classic Rundad Rektangel
• Smidesskylt Old Classic Oval
• Elegant Pil, Oval
• Elegant Pil, 8-kant
• Elegant Pil Rundad rektangel
• Smidesskylt Antik
• Smidesskylt Visit

Alla våra skyltar med logo är du som väljer vad det ska vara för text på. Vi kan ordna både logo och tryck precis så som du vill ha det.

Alla våra smidesskyltar ger en genuin känsla av ett äkta hantverk och det är riktigt snyggt att hänga upp en smidesskylt med ett eget tryck på.

Du kan välja vad du vill ha för stång som håller fast själva skylten då den kan vara både pilformad och enkel rak. Du kan även få den med smidesdetalj på stången.

Se till att beställa din butiksskylt hos oss redan idag. Har du svårt att bestämma dig så är du välkommen att kontakta oss för frågor eller om du vill ha hjälp med att beställa butiksskylt med en egen text. Vi hjälper dig med allt som gäller butiksprofilering.

Produkter