Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Parkmöbler barn

Parkmöbler för dagis och förskola

Parkmöbler för barn

Även de små behöver rejäla parkmöbler där de kan sitta och fika eller leka. Vi har valt ut ett fint sortiment av rejäla parkmöbler för barn från de bästa tillverkarna i Europa. Rätt pris och framförallt i högsta kvalité. Kontakta oss om ni har frågor kring våra parksoffor och parkmöbler för barn.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Välj rätt parkmöbler till barnen

Vi har under många år försett landets förskolor och annan barnverksamhet med bra och tåliga parkmöbler och picknickbord. Det är väldigt viktigt att vi inte bara tänker på parkmöbler till vuxna utan att vi även ser till att våra barn har sina egna parkmöbler. Parkmöbler för barn är egentligen precis som våra parkmöbler för vuxna men i mindre format så de passar de lite mindre människorna. Våra parkbord och parksoffor för barn har nog uträknade höjder och avstånd för att passa de lite mindre perfekt. På landets förskolor så är våra parkmöbler väldigt uppskattade och de används under hundratals timmar för pyssel, vattenlek, fika och såklart även för ritande småttingar. Det blir mer och mer viktigt att vi tar varje möjlighet vi kan för att vara ute då dagens samhälle innebär mer stillasittande aktiviteter och då ofta inomhus. Att satsa på en kreativ utemiljö med gungor, lekplatser, gungbrädor och andra aktiviteter så främjar vi barns kreativitet och låter dem vara barn och göra av med sin energi på rätt ställe. Det är perfekt att kombinera sin lekplats eller annan lekutrustning med snygga och hållbara parkmöbler för barn.
 

Parkmöbler för barn på vår innergård i vår BRF

Det är perfekt att även ställa fram en utemöbel för barn på uteplatsen vid bostadsrättsföreningen. Självklart skall det även placeras ut utemöbler för barn bredvid parkmöblerna för vuxna. Kombinera även parkmöblerna med papperskorgar så det inte samlas skräp på marken. Det finns inget som är så tråkigt som skitiga innergårdar där det ligger glasspapper och annat skräp på marken. Vi hjälper kommun , bostadsrättsföreningar och företag hitta möbler för utomhusbruk i hela Sverige. Vi har en rad olika lösningar för sopor , askkoppar , parkbänkar , utomhusförvaring och annat för att förse hela din utomhusmiljö efter de behov som finns. Barnen är det viktigaste vi har och då är det extra viktigt att miljön de vistas i håller bra kvalitét och är lätt att hålla efter. 

 

När man skapar en genomtänkt utomhusmiljö där människor vill uppehålla sig får man många positiva effekter på köpet. Där bygger människor relationer med varandra och bygger broar över generationsgränserna. Vårdnadshavare kan bekvämt hålla uppsikt över småttingarna medan surrandet fortsätter mellan vänner och familj. Genom att bygga mötesplatser nära hemmet och i stadsmiljöer kan människor umgås och då blir vi som flockdjur lyckligare. Då kan vi sätta ribban åt våra barn som också kommer ha en framtid på våra gator och torg. 


Välj om ni önskar en barnmöbel i lekfulla färgglada färger eller en möbel i mer neutral utseende och neutrala färger. Vi har flera olika modeller och de finns i flera färger. Utifrån vårt stora lager i vackra Vänersborg jobbar vi nära våra produkter vilket ger oss en kompetens och passion för att du som kund ska hitta den bästa lösningen för ditt utomhusprojekt. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta rätt barnanpassade utemöbler i enlighet med dina behov. Köp direkt online i vår webbutik eller efter offert. 

Moms visas:
Produkter