Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Speglar för övervakning & Trafikspegel

köpa trafikspegel

Trafikspeglar & Övervakningsspeglar!

Speglar för Övervakning och Trafik. Skyltab har ett brett sortiment av siktspeglar och ett enormt stort eget lager av speglar. Detta gör att vi kan ha ett otroligt lågt pris på våra speglar samtidigt som vi erbjuder en väldigt hög kvalité och blixtsnabba leveranser. Kontakta gärna vår kundtjänst om ni har spegelfrågor som hjälper vi er så ni kan beställa rätt spegel för just ert ändamål.

Har ni funderingar om våra speglar? Ring vår kundtjänst så hjälper vi er! Tel. 08-777 77 82

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

köpa trafikspegel

 

Cykelställ i högsta kvalitet!

Speglar för Övervakning och Trafik. Skyltab har ett brett sortiment av speglar och ett stort eget lager av speglar. Detta gör att vi kan ha ett otroligt lågt pris på våra speglar samtidigt som vi erbjuder en väldigt hög kvalité och blixtsnabba leveranser. Kontakta gärna vår kundtjänst om ni har spegelfrågor som hjälper vi er så ni kan beställa rätt spegel för just ert ändamål.

Har ni funderingar om våra speglar? Ring vår kundtjänst så hjälper vi er! Tel. 08-777 77 82

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Produktfilter
  • Spegeltyp
  • Siktavstånd
  • Storlek Spegel
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
  • Tillbehör
Rensa

Vi har ett stort sortiment av speglar

Speglar – övervakning, utfarter, trafik, sikt, multifunktion och inspektionsspeglar
Vi har övervakningsspeglar för butiken, trafikspeglar och backspeglar för ökad säkerhet ute i trafiken. Vi har kupol- och industrispeglar för lagerhallar samt industri. Multifunktionspeglar för allroundbruk och även inspektionsspeglar. Viktigt är att siktspegelns storlek anpassas till avståndet mellan betraktaren och spegeln samt spegelns konvexa utformning som påverkar synfältet. Spegeln måste därför anpassas varifrån vilka riktningar den skall ses ifrån. Om du har behov av speglar så är detta kategorin för dig. Här hos oss på Skyltab hittar du ett stort sortiment av speglar för olika sorters bruk.
övervakningsspeglar och trafikspeglar
• Övervakningsspeglar
• Trafikspeglar
• Multifunktionsspeglar
• inspektionsspeglar
• utfartsspeglar
• siktspeglar
• backspeglar
• kupolspegel
Placering av speglar
När det kommer till vilken spegel du ska använda dig av så beror det helt och hållet vad du har för tanke med den. Vi har flera olika varianter som kan användas på flera sätt.

En övervakningsspegel är bra att sätta upp i butiker med mera för att ha översikt över hela din butik eller precis vid kassan. Vi har exempelvis Inpex check out spegel som är exemplarisk att sätta precis vid eller mellan disken där folk betalar. Med denna spegel går ingen ut utan att ha betalat för sig. En Inpex check out gör att kassören eller kassörskan lätt har översikt över platser som annars är svåra att se. Smart är även att sätta upp en kupolspegel i taket som även den ger bra översikt och blir som en övervakningsspegel.
 
Kunder tycker det känns bättre att bli övervakade med en spegel i stället för att fastna på en övervakningskamera. Så införskaffa ett par olika varianter om du har någon form av butik eller liknande som du vill ha bra överblick i.

Våra trafikspeglar är ypperliga att sätta upp utomhus. Att montera upp trafikspeglar ökar säkerheten när det finns skymd sikt. En trafikspegel passar bra i tät bebyggelse, vid utfarter och vägkorsningar då de förbättrar sikten för föraren. Våra utfartsspeglar som är tillverkade i akryl är splitterfria det gör dem dessutom 70 gånger starkare än glas. De tål mycket hårda tag och alla sorters väderförhållanden. De utfartsspeglar och vägspeglar som är tillverkade i polykarbonat är bra att använda på platser där det finns risk för skadegörelse då de tack vare sitt mjuka material är mycket mer slagtålig.
 
Flera användningsområden
Vi har även multifunktionsspeglar som kan sättas upp dels för att övervaka, men kan även användas av kunder för att se sig själva med ett visst plagg på eller om man sätter upp den på offentliga platser där det finns behov av speglar. Vi har även en plan spegel så kallad transpo spegel som är framtagen för industri eller annan allmänt bruk. Den är tillverkad av ett material som är flexibelt och hållbart. Dessutom väger den knappt något och är enkel att sätta upp.

Check mirror är en annan användbar spegel som är framtagen för att övervaka linjeproduktion. Spegeln har en konkav form som förstorar bilden av produkterna och är lätta att övervaka på detta sätt. Det blir lättare att ha koll på produkterna som befinner sig på linjen.
 
Service och kunnig personal
Vad du än är ute efter för spegel så har vi med all säkerhet den hos oss på Skyltab. Vet du inte vilken som passar dig bäst när det gäller storlek eller form så kontakta oss gärna så hjälper vi dig. Du kan även höra av dig om du vill ha hjälp med din beställning av spegel. Vi säljer trafikspeglar och utomhus-speglar online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!
Produkter
    Filter