Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Papperskorgar utomhus

stor papperskorg

Papperskorgar & soptunnor utomhus

Papperskorgar för tuff utomhusmiljö finner ni här på skyltab.se. Vi är proffs på papperskorgar och säljer dagligen till Sveriges kommuner, företag & bostadsrättsföreningar. Handla enkelt i vår webbshop där ni enkelt ser våra låga priser.

 

Om så önskas så kan de flesta av våra papperskorgar levereras med en logga, en bild eller en valfri text.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
  • Tillbehör
Rensa

 

Avfallslösningar och papperskorgar

Brett sortiment av lösningar av sophantering i offentlig utomhusmiljö.

En avfallstunna skall inte bara vara snygg. Den skall kunna stå emot både väder och vind i flera år. En papperskorg utomhus skall också försvåra för skadeglada fåglar och andra skadedjur. Skyltab har flertalet smarta avfallslösningar för utomhusbruk.

 

Soptunnor utomhus

passar i offentliga platser så som tex. parker, fastighetsområden, lekplatser, skolor, bostadsrättsföreningar och andra allmänna & offentliga miljöer & platser. Vi på Skyltab har flera modeller med alternativ, där tex. askkopp kan väljas till. Många av våra papperskorgar för offentlig miljö kan monteras både på stolpe och på vägg.

Vi är mycket stolta över vår serie papperskorg Classic som innehåller våra mest prisvärda soptunnor utomhus. Papperskorgarna Classic finns flera storlekar. Följande storlekar finns i vårt breda sortiment 20 liter,  35 liter, 70 liter & 100 liters. Mycket sopkorg för pengarna och Classic-serien toppar vår försäljning år efter år med många nöjda kunder som följd.

Kommunernas favorit heter PARKEN och har tidigare funnits i liknande utförande då kallad papperskorg Rosen . Denna återfinns överallt i parker & i citymiljö. Detta är vår mest robusta soptunna som är rejält förstärkt, har en supersmart - enkel tömning och stilrent utseende. Papperskorg parken finns i flera färger. Röd, grön, silver och såklart klassikern svart. Bästsäljare i många år! -Ett klart rekommenderat köp!

 

Soptunna utomhus för ren och snygg utemiljö!

En sophanteringskorg ska kunna stå emot det mesta

En sophanteringskorg ska kunna stå emot det mesta. Den står ute på utsatta ställen i både väder, vind och ibland skadegörelse. Både människor och djur så som fåglar kan vara på soptunnor utomhus och det är då viktigt att de håller för riktigt tuffa tag. En eller flera soptunnor är vanligt att man ser ute där det rör sig mycket folk i citymiljö och såklart i parker. Papperskorg utemiljö & papperskorg med lock utomhus finns för att det ska bli mindre risk för nedskräpning i parker, på torg och på gator utanför byggnader och företag. Ofta kombineras flera av våra uteprodukter tillsammans med varandra. Förutom ovan nämnda produkter så säljer vi väldigt mycket av våra cykelställ.

En papperskorg utomhus bör förutom att vara tålig gärna pryda sin plats och tom vara snygg och stilren. Skyltab kan därför erbjuda skräpkorgar som dessutom är snygga att se på samt enkla och snabba att tömma. Hos oss kan du även hitta papperskorg med askkopp som tillval(på vissa modeller) vilket passar perfekt att ställa på de offentliga platser där man vet att det rör sig många rökare som är sugna på att kasta giftpinnar runtomkring sig. Genom att kombinera en skräpkorg med en askkopp så undviker man att själva askkoppen blir full med annat skräp eller att någon fimpar på själva soptunnan som annars kan förekomma.

Köp papperskorgar för park och utemiljö

 

Enkel hantering av papperskorgar i utomhusmiljö

De flesta av våra skräpkorgar har en smart konstruktion som dessutom gör att fåglar har svårt att ta sig in i dem och dra ut kastade sopor på marken utanför skräpbingen. Hos oss på Skyltab kan du hitta avfallslösningar i plast och metall i ett brett utbud av storlekar, former och färger. En av våra allra mest sålda modeller är papperskorg parken som i tidigare utförande namngavs som Rosen papperskorg. Den är en vanlig syn på promenadvägar, parker och i andra offentliga miljöer. Du kan lätt montera denna avfallstunna på en vägg eller på en helt vanlig 60 mm galvad stolpe. Dessutom är materialet den är tillverkad i slagtålig samt att den är lackad i UV-beständig pulverlack.

Denna soptunna har en design som är mycket robust samt att den har en enkel topptömning. Den är tillverkad i stål som är varmgalvaniserad och därmed rostar den inte. Papperskorg parken är snarlik den tidigare storsäljaren papperskorg rosen. Vår serie CLASSIC finns både med eller utan askfat. Den har en klassisk design och kan monteras på vägg eller direkt på mark. Denna variant av soptunna har en smart dörröppning samt en säckhållare som gör att den är mycket enkel att tömma. Denna sopkorg kan du köpa tillbehör åt så som stolpe med fot eller stolpfäste. Vi är alltid behjälpliga med tips och tricks till de som vill montera papperskorgar utomhus i sin BRF eller kommun. Papperskorgar utomhus ger möjlighet till att hålla offentliga miljöer fräscha och inbjudande längre.

 

Papperskorgar inomhus & kontorsmiljö

Alla värdesätter vi en trivsam arbetsmiljö på kontoret. I vår underkategori för papperskorgar inomhus hittar du sopkorgar av flera modeller för bruk på kontor eller annan inomhusmiljö. Om du söker en smidig liten sopkorg med pedal lock eller en lite mer rejäl variant i olika former, så finner du troligtvis det du söker. Se en smidig återvinningsvagn med plats för två rejäla sopkorgar som är flyttbara för ökad smidighet i miljöer där källsortering är en viktig del. För byggnadsfirmor eller andra som vill beställa större kvantiteter av papperskorgar kontor så rekommenderar vi att ni kontaktar kundtjänst för offert.

 

På vårt stora lager i Vänersborg sitter vi på ett stort utbud av sopkorgar och papperskorgar inomhus redo att skickas redan samma dag som beställning kommer in till oss.

 

Vi säljer papperskorgar online och andra uteprodukter över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Produkter
    Filter