Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Papperskorg vägg

Papperskorgar utomhus för vägg

Papperskorg för vägg

Köp vägghängda soptunnor till ert företag!

Soptunnor för väggmontage är en mycket bra lösning för de flesta utemiljöer och för inomhusbruk. Skyltab har sen 2009 försett många stora företag och de flesta av våra kommuner med vägghängda papperskorgar. Man kan säga att den offentliga miljön älskar våra lösningar för att hantera sopor. Så söker ni rejäla sopkärl för väggmontering så ta en titt på nedan produkter. Kontakta vår kundtjänst om ni har ytterligare frågor.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Köp våra stabila väggmonterade papperskorgar

Skyltab har kanske Sveriges bredaste sortiment av uteprodukter och där ingår våra papperskorgar för väggmontering. Dessa soptunnor är noga utvalda för att vara förutom stiliga och enkla att tömma även tillverkade för att klara av den tuffa offentliga miljön. Det är perfekt om man har en vägg att montera upp en skräpkorg på väggen då fördelarna är många. Man behöver inte göra markmontering utan bara skruva upp den på väggen. Sen så är det alltid skönt att ha marken fri då det enklare är att hålla rent genom att enkelt kunna sopa marken med en sopborste eller sopmaskin. Fler av våra skräpkorgar till vägg fungerar även utmärkt för montering på stolpe. Det finns flera olika modeller och storlekar på avfallsbehållarna. Genomgående är att det är mindre samt medelstora modeller när det kommer till vägghängda sopkärl. Vill man ha riktigt stora sopkärl så är det fristående modeller man skall titta efter.
 

Hur många papperskorgar skall man sätta upp i sin utemiljö?

Detta är en väldigt bra fråga och svaret är inte helt enkelt. Man skall alltid ta ett par steg tillbaka och se över sin situation och hur det ser ut på den platsen där man planerar detta. Är det i en park och det ex. ligger glasskiosk så skall man såklart se till att det finns vägghängda papperskorgar men detta kommer bara att räcka till de som köper glassen i luckan och öppnar den direkt. De kunder som har tre gapande barn som snabbt kräver glassen denna sekund har ett annat behov. Då är behovet att det skall finnas en papperskorg en liten bit därifrån och då kanske denna behöver vara av en större variant som sväljer mer avfall. Så man måste tänka sophantering i flera steg samt göra en analys. Det viktiga är att det finns sopkärl på flera platser och efter de gångstråk som finns i parker och i den offentliga utemiljön. Så söker ni papperskorgar för att hänga på väggarna eller ni kanske vill hänga en papperskorg på staket så finner ni säkerligen detta hos oss. Ni är alltid välkomna att kontakt oss på Skyltab om ni har frågor kring er sophantering.

Moms visas:
Produkter
    Filter