Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Posterlist

posterlist för vägg

Posterlister och hänglister

Posterlister är en väldigt enkelt lösning för att rama in affischer på ett stilfullt sätt. Det är även ett väldigt billigt sätt att hänga upp affischer på väggen eller varför inte i ett skyltfönster. Hänglister för att hänga upp affischer eller ritningar på väggen är supersmidigt och används ofta i kontorsmiljöer och inom produktion.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

En posterhängare ger många fördelar för designens skull. Klä in en hel vägg med posterlist för att skapa ett stort intryck på med din design på åskådarna. En affischlist i detta format ger dig möjlighet att fokusera designen på budskapet du vill förmedla utan distraktioner i form av lister eller färger i ramprofilen. En annan fördel är att det går att använda samma typ av posterlist för att skylta olika storlekar på affischer och inte samtidigt behöva oroa sig för tomma utrymmen i affischramar.

 

Sätt fast en hänglist permanent i väggen eller använd krokar och dubbelhäftande tejp på posterlister för att kunna flytta din display till ny plats. Det är alltid enkelt att byta design och budskap på en posterlist med hjälp av den smidiga snäppfunktion som finns på dessa. 

 

Du som kund behöver inte längre bo i någon av Sveriges större städer såsom Stockholm , Göteborg eller Uppsala utan kan enkelt köpa billiga posterlister i vår webshop online.

 

Moms visas:
Produkter