Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Väggställ

Broschyrställ för vägg

Broschyrställ för vägg.

Väggställ för broschyrer, reklamblad, informationsblad och häften i olika modeller och storlekar. Ett broschyrställ för vägg kan placeras i t.ex väntrum, caféer, klassrum och liknande. Våra broschyrhållare är tillverkade i hög kvalitet och är redo att skickas med omgående leverans.  Vid större ordrar, kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Stort sortiment!

 

 

Broschyrställ för vägg

 

Broschyrfack & Akrylställ till låga priser.

Väggställ för broschyrer, reklamblad, informationsblad och häften i olika modeller och storlekar. Ett broschyrställ för vägg kan placeras i t.ex väntrum, caféer, klassrum och liknande. Våra broschyrhållare är tillverkade i hög kvalitet och är redo att skickas med omgående leverans. Vid större ordrar, kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Stort sortiment

 

 

Enkla och stilrena broschyrhållare för vägg

Brochyrfack på väggen till lågt pris!

Broschyrfack och broschyrhållare för vägg är en perfekt lösning för att få dina kunder, klienter och besökare att se dina reklamblad och informationshäften tydligt i ögonhöjd och lätt kunna urskilja på olika tidsskrifter, blanketter och informationsblad. 

Broschyrfack och blanketthållare för vägg

Montera våra ställ och hållare i väntrum och reception

Våra stabila väggställ är enkla att sätta upp på väggen. De skickas ihopmonterade och sätts upp med enkla skruvar.
Istället för att ha dina broschyrer på disken eller bordet kan du hålla ordning och göra det enkelt för dina besökare och kunder att hitta vad de är ute efter genom att ha ett smidigt väggställ. Våra ställ för väggar passar inte bara för broschyrer, blanketter och reklamblad men också vykort, tidningar och magasin av olika slag och storlekar.  

 

Olika modeller av väggställ för blanketter och broschyrer

Skyltab säljer väggställ för blanketter i flera olika utföranden, modeller och storlekar. T.ex finner du väggställ med 15 fack i A4-storlek, blanketthållare med 11 fack i A6-format och vykortshållare med 6 fack i A5-format och enklare modeller med endast ett eller två fack i olika format. Vi erbjuder också bl.a broschyrställ för golv och broschyrhållare för bord och receptionsdisk.

Moms visas:
Produkter