Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Akrylställ & Plexiställ

köpa akrylställ

akrylställ i högsta kvalitet

Vi på skyltab erbjuder ett komplett sortiment av Akrylställ för foldrar i alla förekommande standardstorlekar. Hög kvalité & ett enormt EGET LAGER gör oss till det självklara valet när det kommer till ställ för broschyrer. Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité

 

 

köpa akrylställ

 

Akrylställ i högsta kvalitet

Vi på skyltab erbjuder ett komplett sortiment av Akrylställ för foldrar i alla förekommande standardstorlekar. Hög kvalité & ett eget lager. Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
 

 

 

Produktfilter
  • Placering
  • Storlek
  • Färg
Rensa
Akrylställ online

Akrylställ - Plexiställ

Broschyrställ i plexi i hög kvalité för broschyrer, foldrar & flyers. Våra plexiställ är formgjutna vilket betyder att det inte är plexiskivor som är  ihoplimmade med expoxy. Det gör att våra forgjutna menyställ har oslagbar kvalité  & hållbarhet. Vår ambition är att ha ett heltäckande sortiment med marknadens lägsta priser samt att lagerhålla hela vårt sortiment på plats hos oss i Vänersborg. Detta gör att vi alltid skickar broschyrställen inom 24 timmar & oftast samma dag  som beställningen kommer in till oss.

Vid större kvantiteter kontaktar ni oss för absolut bästa pris!

 

 

 

Akrylställ & plexiställ för bordsplacering

Akrylhållare för bord är den vanligast förekommande användningen av våra transparenta plexiställ. Fördelen med transparenta akrylskärmar är att man inte har något som skymmer trycksaken vilket gör att flyern eller vad det är som exponeras får full fokus från kunder eller besökare i dessa infoställ. Vi brukar förespråka displayhållare i akryl så långt det går pga sitt stilrena utseende, låga pris och sitt överlägsna användningsområde då flygbladets fulla budskap exponeras. Restauranger och cafeér har länge varit stora kunder på skyltab.se då efterfrågan av menyhållare och T-ställ & L-ställ för puberbjudanden är vanligt förekommande. Akryl bord är den vanligaste formen av broschyr hållare och är ett perfekt skyltställ i plast.

Våra menyställ i akryl med trähållare är vår återkommande storsäljare till dessa aktörer och perfekt för att display broschyr. Det finns även flera modeller där man på ett enkelt sätt även kan exponera visitkort i den medföljande visitkortshållaren. Men kan såklart även komplettera alla våra expoställ med våra snygga visitkortsställ. I vår webshop erbjuder vi både singelexponering samt multiexpo av flera trycksaker i samma ställ. Vi har även ett brett sortiment av färgade akrylställ och de vanligaste färgerna är svart & vitt. Mer information om färgade broschyrställ nedan. Såklart finner ni även visitkortshållare och visitkortsfack för montering på vägg i skyltabs sortiment.

akrylställ
akrylställ

Akrylställ för golv

Då vi har egen tillverkning och även är en grossist i displaysegmentet så kan vi på skyltab även erbjuda broschyrställ i akryl för golv. Vi saluför flera olika modeller med både enkeldisplay även kallad menyhållare (man visar upp 1 st flygblad eller liknade) samt multidisplay där man visar upp flera olika trycksaker eller att det finns plats för ett större antal flygblad i samma fack/ställ. Golvställ i akryl är den vanligaste formen av plastställ för mässa och expo event. Flera av våra modeller är enkla att fälla ihop och vissa kommer även i smidiga transportväskor speciellt framtagna för detta.

Akrylställ & plexiställ för väggexponering

Akrylhållare för vägg är ett mycket smart och platseffektivt sätt att exponera trycksaker. Akrylfack för vägg tar inte golv eller bordsyta då dessa är monterade på väggar eller i vissa fall stolpar. Vi har även flera kunder som använder dubbelhäftande tejp för att montera dessa på glasrutor, dörrar, i hissar samt på andra plana ytor där man inte vill borra upp sina expoprodukter.

Det finns expoställ som både fungerar för väggmontage samt att ställa rakt upp på en bordsskiva, kassadisk eller varför inte på barbordet. De flesta akrylfack för vägg har plats för ett stort antal trycksaker och vi har såklart även plexiställ för exponering av enstaka trycksaker. Visitkortshållare för vägg finns också i vårt breda sortiment.

akrylställ

 

Akrylställ & plexiställ i färgad akryl

Akrylställ i vit akryl samt svarta akrylställ är en riktigt stilren och snygg produkt vilket gör att man verkligen sticker ut med en verklig premiumprodukt. Att placera sin trycksak i ett vitt akrylställ gör helt plötsligt underverk med exponering av sina trycksaker Vår serie av europatillverkade färgade broschyrställ i plexi är vanligt förekommande där man är ute efter en nischad profilering för sina trycksaker.

 

Akrylblock är vår mest exklusiva plexiprodukt

Akrylblock med magneter är en riktigt premiumprodukt och lämpar sig till designbutiken eller företaget som säljer produkter av exklusiva märken. Våra akrylblock är en genomskinlig hållare av klar akryl där man enkelt kan sätta in ett papper eller trycksak mellan de kraftiga akrylblocken. Akrylblockens två halvor är försedda med kraftiga och snygga magneter för att på ett säkert sätt hålla ihop halvorna till en kraftig akryldisplay.

 

Akrylskylt & dörrskyltar i akryl med distanser

En stilfull och snygg akrylskylt med distanser som ofta används utanför kontor där man enkelt kan sätta upp en trycksak med namn på den som har kontoret samt övriga kontaktuppgifter. Dörrskyltarna säljs ofta till större företag samt till kommunala verksamheter där tydliga kontaktuppgifter behöver synas utanför den hårt arbetande kommunanställdes kontor. Distansskyltarna finns såklart i flera olika storlekar.

 

Självhäftande Akrylfickor för snabb & snygg exponering utan håltagning

Våra självhäftande inforamar eller magnetramar passar perfekt där man vill ha en snygg affischering utan att behöva göra hål för montering. En självhäftande inforam från duraframe är återanvändningsbar vilket gör att man enkelt kan flytta på den då baksidan av ramen har fästlim som likar det på baksidan av post-it lappar. Våra magnetfickor är av absolut högsta kvalité och vanliga användningsområden är montering på glasrutor, i hissar och på andra ställen där man inte vill förstöra underlaget genom att borra hål för montering. Vi har även en variant som är extra UV-skyddad för montering i direkt solljus. Akrylfickorna är utmärkta för dubbelsidiga budskap och som skylthållare butik.

 

Akrylställ & plexiställ till offentlig miljö

När man kliver in i en reception så är det ofta man ser expoställ med broschyrer om antingen företaget man besöker eller om sevärdheter i närheten om receptionen är i ett hotell eller liknande. Att använda sig av broschyrställ i plexiglas är ett bra sätt att synliggöra de flyers, informationsblad eller broschyrer man vill ska synas och exponeras. Ofta är det självplock så att kunder eller besökare kan ta det de är intresserade av direkt ur olika väggställ, plastställ eller bordsställ.

Har du någon form av reception eller informationsdisk så är det bra om du använder dig av någon av våra akrylställ till bord eller akrylställ till vägg. Man kan erbjuda tidningar att läsa eller broschyrer och information om sådan man vill att ens gäster och besökare ska få ta del av.

Man kan variera sig från att ha en smart informationsficka på disken ihop med ett broschyrställ på bord eller disk. Kanske du vill ha ett broschyrställ till golv för att enkelt ge dina gäster eller besökare en översikt av vad det finns för broschyrer eller informationsblad att ta från. Att använda sig av plexi ställ och broschyrställ är smidigt. Dessa väggställ och bordsställ är tillverkade av ett lätt material och det är dessutom väldigt tåligt. Dessutom är broschyrställ i plexi eller plastställ en mycket prisvärd produkt.

Våra plexidisplayer är till för att enkelt kunna ta med sig om så är nödvändigt. De används ofta på mässor och andra events där man vill dela med sig av reklam, information eller broschyrer. Tidningar passar bra in i våra akrylställ till vägg och de kan dessutom placeras diskret men ändå synligt.

Alla våra broschyrställ passar väl in i receptioner lika väl som mottagningar av olika slag. Dessutom kan man ha broschyrställ på bord, plastställ för broschyrer eller broschyrställ på golv beroende på vilket som passar bäst. Ett broschyrställ till vägg passar bra att sätta upp på ställen där det passerar många dagligen och gör att man på ett enkelt sätt kan sprida information som är ny till många på en gång.

Vad man än behöver eller vill exponera så har vi det plexiställ som passar bäst. Vi har ett stort sortiment med olika storlekar och varianter. Du kan använda flera av dem på olika sätt, allt från att placera akrylställ på bord till att sätta akrylställ på väggen. Ert behov styr vilka akrylställ ni bör satsa på och vi hjälper er gärna med vad just ni behöver.

Du kan enkelt förflytta och byta plats på alla broschyrställ och akrylställ. De är lätta att bära och smidiga att flytta runt. Vill ni ha med dem för att exponera reklam på andra ställen så är det mycket enkelt att bära med sig eller packa med dem till eventet, mässan eller vart ni än vill visa upp era trycksaker och broschyrer.

Våra displayhållare i formsprutad akrylplast är väldigt stilrena och snygga att ha som displayhållare i akryl för flyers och broschyrer. En plexiglas display är det kanske mest prisvärda sättet att exponera sina erbjudanden i butiken eller på utställningen. Vi har även en serie av broschyrhållare och akrylfack för utomhusbruk och även prktiska akrylboxar där man kan förvara flera flyers i akrylboxen som även har ett smart lock så broschyrerna förvaras vattentätt. Dessa akryllådor syns ofta på obemannade bensinstationer mm.

 

Behöver du också hjälp att trycka posters till reklam för att fylla dina akrylställ så finns vi tillgängliga att lyssna till dina behov. Vi trycker upp original från kunder helt utan startkostnad till låg pris. Vi på skyltab.se har stor erfarenhet av att hjälpa både företag och privatkunder att hitta sin bästa lösning på att fronta ett budskap eller reklam. Har du frågor om mått, format eller annat är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som har öppet vardagar. I vår webbutik kan du enkelt köpa akrylblock online till billigt pris tack vare vårt stora lager i vackra Vänersborg. 

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Produkter
    Filter