Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Papperskorg till stolpe

Papperskorgar utomhus med stolpe

Papperskorg för stolpe till bästa pris!

Stolpmonterade soptunnor till er parkmiljö.

Söker ni papperskorgar för montering på stolpe så har ni kommit rätt. Skyltab är proffs på skräpkorgar för stolpe och vi har ett brett sortiment av branschens mest populära modeller. Stolpmonterade papperskorgar är mycket vanligt i den kommunala gata/parkmiljön. Det finns väl knappt en enda park i hela Sverige som inte har ett stort antal papperskorgar längs sina gångvägar. Har ni frågor kring våra produkter så kontakta vår kundtjänst så hjälper dem er.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Vad är fördelarna med att montera papperskorgarna på stolpar?

Det finns ju flera olika modeller av skräpkorgar och montera dem på stolpar är mycket smart. Då kommer soptunna komma upp i en behaglig höjd samtidigt som den kommer vara fast monterad och sitta säkert på plats. Fördelarna är flera men en viktig fördel är att man kan montera den även där marknivån kan skilja sig åt. Alltså en papperskorg som står i en back där man annars hade fått jämnat till marken om man skulle vilja använda sig av en fristående soptunna. Här gräver man ner ett fundament till stolpen så är montering färdig och man slipper den ibland krångliga utjämningen av marken. Är det så att man vill ha en stor volym i papperskorgen så finns det även bra lösningar på detta. De flesta av våra papperskorgar för rör kan även användas för att montera på lyktstolpe. Så vill ni ha en papperskorg på lyktstolpe så kontakta oss om ni har frågor om vilka modeller detta fungerar med.
 

Vilka är era mest sålda papperskorgar för rörmontering?City 35 Liter är även en populär modell för rörstolpe och denna modell är också tillverkad för att stå emot skadegörelse och hårda tag. Denna syns även ofta inomhus i gallerier och liknande. En mycket trevlig modell som vi säljer mycket av. Citymodellen är försedd med bottentömning.

Moms visas:
Produkter
    Filter