Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Akrylställ A3

Stort utbud av akrylställ och menyhållare i A3-format!

Våra större akrylställ för t.ex menyer och reklamblad. Akrylställ i A3-format (297 mm × 420 mm) är samma sak som dubbla A4-sidor. De transparenta akrylställen är tillverkade i plexiglas med högblank finish som gör att din design och reklamblad syns tydligt med lite extra glans. Kolla in akrylställen i A5-dimension!

 

Kolla in våra akrylställ i A5-dimensioner (materialstorlek 297 mm × 420 mm)

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

Stort utbud av akrylställ i A3-format!

Våra större akrylställ för t.ex menyer och reklamblad. Akrylställ i A3-format är samma sak som dubbla A4-sidor. De transparenta akrylställen är tillverkade i plexiglas med högblank finsih som gör att din design och reklamblad syns tydligt med lite extra glans.

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Akrylställ - Transparenta broschyrhållare i akryl - Akrylhållare - Broschyrställ i plexi

 

Akrylställ i transparent plast är det effektiva sättet att exponera sitt budskap på ett enkelt sätt. Låt dina meddelanden på ett enkelt sätt visas upp på bord och diskar, väggar, receptioner, dörrar eller fönster i affärer och butiker, kontorslandskap och konferensanläggningar, sjukhus & vårdcentraler, resturanger, barer och caféer m.m. Även där det finns mycket folk i rörelse som vid diskar, barer, receptioner och biljettluckor passar dessa hållare.

 

Vi har många olika exponeringshållare för både inomhus och utomhus som är mycket populära budskapsbärare som finns i många storlekar och modeller.

 

Akrylhållarna håller en låg vikt, enkla att flytta runt och har en tålig design och med sitt genomskinliga material så syns budskap, meddelanden och din marknadsföring på ett tydligt sätt från alla håll. Enkla att flytta runt där kunderna står och väntar eller går förbi. Alla våra akrylprodukter är formgjutna för absolut bästa passform. Billigare akrylställ limmas oftast ihop med lägre kvalitet och hållbarhet som följd och vi vill fokusera på kvalitet med lång livslängd.

 

Detta lite större broschyrställ 30x42 cm ger gott om utrymme för en design där text och bild får plats i kombination för att skapa ett lockande intryck för åskådaren. Låt ditt budskap synas för de som passerar förbi och tar med sig ditt varumärke hem i bakhuvudet.Fronta information till de som söker upp er med stark marknadsföring som ger kunder en trygg relation till er verksamhet. 

 

På Skyltab.se är vi stolta över att även kunna erbjuda trycksaker till att fylla våra displaymontrar och skylthållare i akryl med. Kontakta vår kundtjänst för service i toppklass, så hjälper vi dig hitta den bästa reklamlösningen för ditt företag. Vi har ett stort lager i vackra Vänersborg med tusentals produkter redo att skickas med snabb leverans och till billigt pris. Vi vill vara branschledande i att leverera akryl produkter av högsta kvalitét till hela Sverige och inte bara stora städer som Göteborg , Malmö eller Västerås. 

 

Moms visas:
Produkter