Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Avspärrningsstolpar

köstolpar

Avspärrningssystem - Köstolpar - Personbarriär

Vi har flera olika avspärrningssystem med avspärrningsstolpar. Avspärrningsstolpe och köstolpe med färgat band är den produkt som vi säljer mest av och det finns olika färger på avspärrningsbanden. Genomgående på alla våra kösystem system är att det är en tung fot där en stilren stolpe har försetts med ett avspärrningssystem med en bandkassett.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

köstolpar

 

Avspärrningssystem - Köstolpar - Personbarriär

Vi har flera olika avspärrningssystem med avspärrningsstolpar. Avspärrningsstolpe och köstolpe med färgat band är den produkt som vi säljer mest av och det finns olika färger på avspärrningsbanden. Genomgående på alla våra avspärrningssystem är att det är en tung fot där en stilren stolpe har försetts med ett avspärrningssystem med en bandkassett.

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Avspärrningsstolpar - Behörighetskontroll - köstolpar 

köstolpar i högsta kvalitet


Stolpar som kösystem

Köstolpar hjälper och vägleder en kö

Ett avspärrningssystem kan vara mycket användbart i flera situationer där man önskar begränsa folks framkomlighet och där kan vill kunna göra egna kösystem med kö stolpar. Det blir allt vanligare med personkontroll och där är dessa avspärrningssystem väldigt användbara. Man ser ofta våra avspärrningsutrustning och personbarriärer på flera offentliga platser så som flygplatser, restauranger, mässor, banker, diskotek och andra offentliga lokaler där det är viktigt att folk använder sig av ett köpsystem. Så har ni personkontroller eller på annat sätt vill begränsa framkomlighet i era verksamheter så är våra kösystems lösningar och köavskiljare perfekta! Den vanligaste kösystemlösningen är att köpa avspärrningsstolpar och köstolpe med band även ifall det såklart finns flera olika lösningar. Det finns med kedjor samt även färgat band samt snyggt rep som ser till att kön blir som man tänkt sig. Det är bara att välja vilket utseende er kökontroll skall använda sig av och köpa avspärrningsstolpar online till våra låga priser.


Köavskiljare med rep eller band

Att skilja av ett område under en konferens i en arena, kö till kiosker, mässor och bröllop eller ett annat evenemang görs med fördel med våra eleganta köstolpar och kösystem.
De fungerar perfekt som köband och leder folk dit dom ska. Till ett lyxigt event kan vi tipsa om våra köavskiljare i guldfärg där även repet är guldfärgat. Till klubbar, diskotek och nattkrogar är våra svarta köavskiljare tillsammans med de röda banden mest populära.

En klar favorit bland våra avspärrningssystem för kö är våra stiliga avspärrningssystem i guld. Mycket exklusiva som skänker den där extra lyxen utanför den populära krogen. Detta system är mycket vanligt förekommande utanför Stureplans hippa klubbar.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

 

Produkter för din entré

Här finner du även entrémattor. Som den klassiska "röda mattan" i standardmåttet 200 x 90 cm som passar bra på golvet framför alla dörrar och butiksentréer. Mattan finns även i svart och dessa passar utmärkt ihop med våra svarta och röda avspärrningsstolpar och kösystem.

Produkter