Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Tidningsställ

Stilrena tidningsställ

Tidningsställ och tidskriftsställ i olika storlekar med plast för tidningar, magasin och andra tidskrifter som passar i t.ex väntrum, bibliotek och kontor men också frisörsalonger och andra butiker.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

Stilrena tidningsställ

Tidningsställ och tidskriftsställ i olika storlekar med plast för tidningar, magasin och andra tidskrifter som passar i t.ex väntrum, bibliotek och kontor men också frisörsalonger och andra butiker.

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Tidsskriftshållare i olika modeller

Skyltab erbjuder ett brett sortiment av snygga, moderna och klassiska tidningsställ för såväl dagstidningar , magasin och tidskrifter. Det finns flera modeller av våra proffsiga och framförallt stilrena tidskriftsställ. Tidningsställ för golv är den vanligaste typen men det finns även för bord, bänk och såklart för vägg. Alla våra ställ är tillverkade med tanken om att organisera tidningarna och även för att se snygga och moderna ut även om dem är tomma på tidningar.

Stativ för tidningar och magasin

Tidningshållare för offentlig miljö

Förse butik, klinik, kiosk och väntrum med stilrena ställ för tidningarna

Man ser ofta tidningshållare i offentliga miljöer så som i mässhallar, buss & tågcentraler och tunnelbanor. Det ställs extra hård krav på dessa produkter då de måste kunna stå emot tuffa tag och framförallt kunna stå stabilt då det passerar många stressade människor som i vissa fall kan stöta till tidningshållarna med resultatet att stället och tidskrifterna åker i backen och detta kan resultera i att både tidskrifterna och tidningsstället blir förstört. Det är även viktigt att dessa ställ har möjlighet att rymma ett stort antal tidningar eller reklamblad då omsättningen är stor på dessa väl trafikerade platser. Vår kundtjänst hjälper er gärna med att finna rätt ställ till just era tidskrifter och er specifika närmiljö.

 

Lättare att hålla ordning i offentliga rum

Det är väldigt effektivt med att samla alla sina tidningar och tidskrifter i ett avsett ställ då det blir lättare för läsaren att finna rätt tidning samt att detta skapar ordning och reda då man enklare kan se alla de glossiga fina omslagen. Dessa tidningshållare från skyltab är även viktiga för trevnaden i ex. väntrummet hos tandläkaren, vårdcentralen eller hotell foajèn. Så undvik att den tråkiga och anskrämliga tidningshögen på bordet växer och förvandlas till en skräphög. Investera i en tidningsförvaringslösning från oss på Skyltab.se.

Moms visas:
Produkter