Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Cykelpollare

Pollare för cykel med markmontering

Cykelpollare för en modern & säker cykelparkering

Cykelpollare är helt enkelt en kraftig metallpollare med möjlighet att låsa fast cykelns ram för att på detta sätt minska risken för stöld samtidigt som man hänvisar cyklisterna att parkera på ett förutbestämt område. Detta gör att cykelparkeringar med cykelpollare ofta ser mer i ordning och organiserat ut än om man låter cyklisterna parkera sina cyklar hur dem vill. Så söker ni en säker cykelparkering så investera i cykelpollare från skyltab.se

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Säkra cykelparkeringar

Antingen så skapar man sin cykelparkering av nån form av cykelställ där hjulet kommer placeras i en hjulhållare och där ibland det finns möjlighet att låsa fast cykelns ram i en hjulhållare eller i en stödbygel. Denna lösning är kanske lite mer traditionell än dessa modeller av cykelpollare som är en ganska nya lösning för att parkera cyklar på ett effektivt och säkert sätt. En cykelpollare gjuts oftast ner i marken men det finns även modeller där man bultar fast pollaren i marksten, markplattor eller i ett betonggolv. Hur som helst så är en cykelpollare en bra lösning för att skapa en organiserad cykelparkering samtidigt som det blir väldigt säker då varje cykelpollare ger möjlighet att kunna låsa fast cykelns ram med ett ramlås, U-lås eller kanske en kätting med ett hänglås.

De flesta cykelpollare är dubbelsidiga alltså varje cykelpollare kan erbjud stöd och fastlåsning för 2 st cyklar. Vi på Skyltab erbjuder en mängd modeller allt ifrån klassiska standardpollare i endast varmgalvat stål till mer designade cykelpollare i olika färger. Så vill ni bygga en ny cykelparkering eller göra om er gamla till en ny modernare och framförallt säkrare cykelparkering så kontakta vår kundtjänst så skall vi hjälpa er att ta fram en lösning för detta enligt era önskemål. Välkommen som kund här på skyltab.se

 

Multifunktionella cykelpollare

Pollare kan se väldigt olika ut. Men de flesta av lösningarna på marknaden har gemensamt att de erbjuder möjligheter att låsa cykelramen på lösningen. Pollare är lämpliga för korttidsparkering såväl som för parkering under längre tid. Inte alla pollare tillhandahåller sidostöd av cykeln. Följaktligen måste den parkerade cykeln vara låst med ett externt lås för att pollaren ska vara användbar. För att öka stödet i sidled cykel, pollare används ibland i kombination med framhjulsställ.

Många modeller på marknaden erbjuder flera låsning pekar genom ett hål eller en slinga och de är väldigt mycket flexibel med tanke på vilken cykeltyp som används. Parkering av lastcyklar använder oftast låga pollare kunna låsa cykelramen på ett bra sätt. Det rekommenderade avståndet mellan två pollare varierar dock mellan olika distributörer cirka 1 m är ett vanligt avstånd. Observera att två cyklar kan parkeras vid varje pollare. Följaktligen pollare används inte ofta på stora parkeringsplatser, snarare i en eller några rader längs en gata eller en gång. Låga pollare används för lastcyklar och är monterade med ett längre avstånd anpassat för detta typ av cykel. Ett problem med den mer rymliga parkeringsplatsen är att den blir attraktiv parkering för konventionella cyklar också.

 

Produkter