Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

A4

Affischramar A4 - Snäppramar A4

A4 - 297x210 mm

(21x30)

A4 affischram är vår kanske mest sålda storlek när det kommer till ramar för att visa upp sina budskap. A4 trycksaker är såklart väldigt vanligt förekommande då denna storlek är väldigt enkelt att skriva ut på en vanlig skrivare. Det finns flera olika ramar och möjligheter till att rama in en A4 trycksak och vi skall här förklara skillnaden på dessa olika A4 ramar.

Snäppramen är en perfekt lösning där man är ute efter en permanent fast montering. Man helt enkelt skruvar fast ramen i väggen eller var man nu tänkt sig att ha den uppsatt. Självklart går det bra att popnita upp den eller varför inte välja att montera ramen med dubbelhäftande tejp. Fördelen med en snäppram är att den är fast monterad samt att det går väldigt snabbt att byta budskap i den. Vi har även varianter av A4 ram med ett stödben likt en fotoram som gör det möjligt att placera ramen på ett bord eller varför inte en kassadisk? Snäppramarna finns i flera färger där de vanligaste i fallande ordning är: Silver, Svart, Röd, Blå, Orange, Vit, Guld, Chrome och trälaminat.

 

Vi har även Dubbelsidiga A4 ramar samt ramar i A4 21x30 cm format för fönster sk magnetisk inforam. Dessa inforamar eller magnetiska ramar som de även kallas är en rejäl plastficka där man enkelt sätter in sitt budskap och baksidan är försedd med ett typ av klister (sånt som finns på Post-it lappar). Detta klister gör att man enkelt kan flytta ramen samt att man kan klistra den på vilket underlag som helst. Mycket populär i matvarubutiker på glasrutor till kylar och frysar. Vi har ett stort lager av dessa mångsidiga annonseringsverktyg och en ram 21x30 cm ger utrymme för hög kreativitet. Missa inte heller vår akrylblock som även dessa finns i A4 storlek. 

 

Vi kan erbjuda snabba leveranser över hela sverige med vårt egna lager och snabba kundtjänst. Detta gör att vi också kan ge bästa pris för den kvalitéten som våra produkter håller. Du som kund behöver inte längre bo i någon av Sveriges större städer såsom Göteborg , Malmö eller Uppsala utan kan enkelt köpa billiga A4 ramar i vår webshop online.

 

Moms visas:
Produkter