Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Hundlatriner

köpa papperskorg för hundbajspåse

Hundlatrin för hundbajspåsar

Våra papperskorgar för hundbajspåsar är alla försedda med tydliga dekaler som visar att papperskorgen är avsedd för just hundbajspåsar. Alla latriner lagerförs hos oss vilket medför snabba leveranser.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

köpa papperskorg för hundbajspåse

 

Hundlatrin för hundbajspåsar

Våra papperskorgar för hundbajspåsar är alla försedda med tydliga dekaler som visar att papperskorgen är avsedd för just hundbajspåsar. Alla latriner lagerförs hos oss vilket medför väldigt snabba leveranser.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

Hundlatrin är nyckeln till en trevlig parkmiljö

Det är väldigt viktigt med rena fräscha allmänna ytor och parker i det kommunala rummet. Det är även viktigt att kommuninvånarna har vettiga och fina promenadstråk där de många hundägarna kan gå sina morgon och kvällspromenader med sina hundar och njuta av frisk luft och att kunna höra fåglarna sjunga i kör. Väldigt viktigt är att kommunen, BRF och andra fastighetsägare tar sitt ansvar och investerar i papperskorgar där hundägarna kan slänga sina hundbajspåsar under promenadens gång. Planerar man en ny stadspark eller nya grönytor i ett nytt bostadsområde så skall arkitekterna alltid rita med flera hundbajstunnor på ritningarna och uppköpsbeskrivningarna så det är enkelt för de berörda inköparna att beställa soptunnor för hundbajspåsar när de beställer sina uteprodukter. Se därför till att erbjuda de hundrastande hussarna och mattorna (heter det mattor i plural?) Dessa latriner längs era gångbanor, rastplatser, asfalterade cykelbanor och trottoarer. Skyltab erbjuder flera olika modeller av dessa papperskorgar för hundbajspåsar och ni kan beställa en papperskorg för hundbajspåsar för stolpe. Detta är alltså en modell som är avsedd att monteras på en stolpe. Självklart kan ni även köpa rörstolpar och fundament av oss så ni har allt på plats inför monteringen. Vi säljer även hundlatrin för väggmontage och det är precis som nämnt en papperskorg för hundbajspåsar som är väggmonterad.

 

Är era hundlatriner hållbara?

Alla produkter som är avsedda för att stå i det offentliga uterummet måste vara tillverkade med devisen att kunna stå emot tuffa tag. Förutom flitigt användande så är det en stor fördel om produkterna för offentlig utemiljö kan stå emot ungdomars lek och hormonella utfall med allt vad det innebär. Därför står våra papperskorgar och hundlatriner emot tuffa tag i citymiljö. Alla latrinerna är även galvade och pulverlackerade för att kunna fungera väl och vara snygga i många många år framöver. När vi tagit fram våra modeller av hundlatriner så har vi tagit lärdom av vårt mångåriga arbete med utomhusprodukter för offentlig utemiljö. När vi arbetat med dessa produkter och framför allt med papperskorgar så vet vi vad som krävs och förväntas av en hundbajs-påse-soptunna som skall stå placerad i en offentlig utemiljö. När vi valt ut vårt sortiment så har vi tittat mycket på storleken så det är modeller med storlekar som passar för ändamålet. Antingen så gjuter man fast en stolpe till latrinen eller så gräver man ner ett fundament som vi även säljer till dessa och trycker ner ett galvat rör i fundamentet. Vi har även ett komplett paket med en galvad stolpe med tillhörande betong fundament. Hittar ni en annan papperskorg som ni skulle vilja ha uppmärkt som hundbajstunna så kontakta oss direkt så hjälper vi er med detta då vi har egen tryckverkstad inhouse och hjälper gärna till med omprofilering av befintliga uteprodukter.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Produkter