Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Utegym

köp utomhus gym träningsredskap

Produkter för hinderbana & utegym

Hälsotrenden har aldrig varit större än vad den är nu så passa på att investera i några av våra prisvärda, funktionella och snygga träningsredskap för utegym. Med våra låga onlinepriser och lång hållbarhet blir ett utomhus gym både uppskattat och kan nyttjas i flera generationer. Gör som många andra och skapa en träningsyta som blir en trevlig samlingspunkt i parken eller i närheten av ett bostadsområde. Stärk upp din kropp och utmana dig själv, ung som gammal spelar inte någon roll för vi har något som passar alla! Det är aldrig försent att börja träna och i dessa tider vi lever i nu är det en grym investering!

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

köpa utegym

 

Utegym & hinderbana!

Hälsotrenden har aldrig varit större än vad den är nu så passa på att investera i några av våra prisvärda, funktionella och snygga träningsredskap för utegym. Med våra låga onlinepriser och lång hållbarhet blir ett utomhus gym både uppskattat och kan nyttjas i flera generationer. Gör som många andra och skapa en träningsyta som blir en trevlig samlingspunkt i parken eller i närheten av ett bostadsområde. Stärk upp din kropp och utmana dig själv, ung som gammal spelar inte någon roll för vi har något som passar alla! Det är aldrig försent att börja träna och i dessa tider vi lever i nu är det en grym investering!

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

 

 

Broschyrställ för bord

Populärt med träning!

Att röra på sig blir mer och mer attraktivt och har blivit ett starkt intresse för många som vill bli mer hälsosamma. Vi på Skyltab har som mål att, oavsett ålder och träningsnivå, vill vi skapa funktionella, bekväma och gästvänliga utomhusmiljöer för utegym. Att röra på sig bidrar inte endast med att du blir starkare, piggare och mår bättre i både knopp och kropp utan skapar även möjligheter att öppna upp en mötesplats för alla. Oavsett om målet är att blir starkare eller få socialt umgänge så är ett utegym fantastisk sätt att vistas i. Tillgängligheten är stor och du behöver inte planera så mycket innan utan gymmet stor redo för dig under dygnets alla timmar. Sluta trängas inne på gymmet och behöva anpassa dig efter tider, här får du frisk luft samtidigt som du kan träna hela kroppen i en härlig miljö.

 

Varför utegym?

Varför bygga ett utegym kanske du undrar? Det finns många fördelar med att bygga ett utomhusgym i närområdet, där de spontana träningspassen bjuds in från en promenad i förbifarten. Detta skulle förmodligen inte ske om alla skulle planera ett besök till gymmet varje gång de ska träna. Många känner nog igen sig med att tiden inte räcker till för allt och nöjer sig med en promenad. Av en tillfällighet går då förbi ett utegym och passar då på att träna lite. Kombinera styrketräning med din löpträning, eller annan konditionsform som du lätt kan få till när du passerar ett utegym. Varför inte ta med bästa kompisen eller grannen och gör nåt kul ihop. Ta med fotbollslaget på ett träningspass och ge kroppen en genomgång med olika stationer, allsidig träning är den bästa träningen. I våra utegym finns alla möjligheter för alla. 

Med flera träningsstationer i olika utförande och svårighetsgrader skapar man en träningsplats för alla. Med vårt sortiment finns det träningsstationer och maskiner som går att nyttja efter allas förmåga och individuella nivå.

 

snygga utegym produkter

Hur vi ser på det…

Designen på våra uteprodukter för utegym har ett modernt utseende som är både lätta att använda året runt och ser dessutom snygga ut. På Skyltab värderar vi kvalité och därför är det viktigt för oss att våra produkter håller måttet av både materialval, säkerhet och längden på hållbarheten. Därför är vi stolta över att presentera uteprodukter av hög kvalité med lång hållbarhet. Som ger träningsutrustningen en lång framtid framför sig med många års användning och uppfyller standarden för säkerheten.


Bästa platsen?

Vart är den bästa placeringen av ett utegym kanske du funderar? Ett utomhusgym passar alldeles utmärkt att bygga intill olika träningsanläggningar som fotbollsplanen och längs motionsspåret, där många går förbi och kan spontanträna. Men det går även att bygga invid ett bostadsrättsförening i både stads och parkmiljö. Visste du även att utegym som monteras ytligt även kan skapa möjligheten att flytta gymmet om det eftertraktas.

Skapa en lättillgänglig och rolig miljö för utomhusträning som blir en naturlig mötesplats för alla träningsintresserade. Övningarna är många och det finns inga begränsningar för vilken träningsnivå man skulle vara på, det finns alltid enkla sätt att göra övningen mer utmanande eller lättare. Investera i ett utegym skulle innebära möjligheten för många människor att kunna få ut någonting mer än bara att promenera och det bästa av allt kanske du möter nya människor som du inte hade träffat annars!

 

Våga höra av dig!

Går du i tanker på ett utegym? Vi har ett brett utbud av utegym i olika prisklasser och olika ändamål, tveka därför inte att höra av dig om du har minsta lilla fundering, oavsett om du bara har funderaringar på ett utegym eller om du tänker köpa ett utegym.

Vår kundtjänst hjälper dig att planera och rita upp ett utegym för att locka och attrahera så många som möjligt i närområdet. Vi vet att ibland är det svårt och därför hjälper vi dig att bygga upp en träningsstation efter dina önskemål om det gäller några stycken maskiner eller en anläggning som erbjuder träning för hela kroppen med olika svårighetsgrader.  Vi hjälper er!

Har ni större förfrågningar så hör av er till oss för offert eller ring vår kundtjänst på tel 08-777 77 82.

Produkter