Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Cykelställ platsgjutning

Cykelställ med enkel markmontering

Nedgjutning och markförankrade cykelställ

Utforska vårt sortiment av nedgjutningsbara och markförankrade cykelställ som är vanligt förekommande i den offentliga miljön. Vi erbjuder även cykelpollare för nedgjutning som är populära val för att säkra cyklar på platser med hög användning. Att använda platsgjutning för att fästa cykelställ i marken anses vara den mest robusta och effektiva installationsmetoden för utomhusprodukter idag.

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Platsgjutna cykelställ för markmontering

Våra platsgjutna cykelställ är konstruerade för att vara pålitliga och tåla påfrestningar från daglig användning. Genom att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder kan vi erbjuda cykelställ som både är säkra och hållbara. Vid nybyggnation och planering av olika typer av byggnader är det viktigt att inkludera cykelparkering som en integrerad del redan från början. 

Platsgjutna cykelställ är det vanligaste valet vid nybyggnation och erbjuder en pålitlig lösning för att säkra cyklar. Våra markförankrade cykelställ ger cykelägare möjlighet att låsa fast cykelramen för att minska risken för stöld. Vi erbjuder även cykelpollare för markförankring som erbjuder plats för två cyklar samtidigt och är både platsbesparande och kostnadseffektiva.

Vi på Skyltab.se rekommenderar att man noggrant planerar cykelparkeringen innan installationen påbörjas, eftersom dessa uteprodukter vanligtvis är fastsatta i betong eller annat fixeringsmaterial. Kontakta gärna vår kundtjänst om ni har frågor om produkterna eller behöver hjälp med planeringen av er cykelparkering.

 

Moms visas:
Produkter