Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Akrylställ A5

Stort utbud av akrylställ och menyhållare i A5-format!

Akrylställ för t.ex broschyrer, vykort och reklamblad. Akrylställ i A5-format (148 mm × 210 mm) är samma sak som ett A4-papper delat på mitten. De transparenta akrylställen är tillverkade i plexiglas med högblank finish som gör att din design och reklamblad syns tydligt med lite extra glans. Letar du efter ett hållbart ställ med bästa möjligha finish och av högsta kvalitet så skall du titta närmare på vårt akrylsortiment. Vi levererar direkt från hyllorna i vårt stora lager för omgående leverans till våra kunder!

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

Stort utbud av akrylställ i A5-format!

Akrylställ för t.ex broschyrer, vykort och reklamblad. Akrylställ i A5-format är samma sak som ett A4-papper delat på mitten. De transparenta akrylställen är tillverkade i plexiglas med högblank finish som gör att din design och reklamblad syns tydligt med lite extra glans.

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

För reklam med posters A5 15x21 cm finns få stiligare alternativ än våra akrylblock och akrylställ i formgjuten plexiglas. Att en broschyrhållare är tillverkat av plexi gör att displayprodukten håller en mycket hög kvalitét i flera miljöer både utomhus och inomhus. Den blanka ytan ger designen en stilren look på menyn i restaurang eller café och kan förhöjas ytterligare av att använda en menyhållare med fot. 

 

Akrylställen i A5 format rymmer de flesta vykort och kan på så vis användas för försäljning av minnen och hälsningar till nära och kära när kunder befinner sig på resande fot. Våra menyhållare gör det enkelt för restauranger att visa upp ett dagens erbjudande till sina kunder i ett format som är lätt att skapa själv med egen skrivare.

 

Kundtjänst hos Skyltab.se finns till för att svara på frågor både från dig som privatkund eller företagskund angående våra displayprodukter i akryl. Vårat egna stora lager gör det möjligt att ha stora mängder produkter tillgängliga för snabb leverans i hela Sverige. Du som kund behöver inte längre bara befinna dig i Sveriges stora städer som Stockholm , Västerås eller Malmö för att ta del av vårt stora sortiment av menyhållare , broschyrställ och akrylblock i A5 format utan kan enkelt handla online av oss på Skyltab.se!

 

Moms visas:
Produkter