Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Papperskorg inomhus

Papperskorgar inomhus

Papperskorg inomhus & Pedalhinkar till köket

Skyltab är proffs på papperskorgar för inomhusbruk!

Vi på skyltab har sen 2009 levererat stora mängder produkter till kommun, landsting, företag och föreningar. Sophantering och då framför allt pedalhinkar och andra soptunnor för inomhusbruk är något som vi är duktiga på. Så söker ni nya en kompletterande pedalhinkar till toan eller kanske andra soptunnor för er inomhusmiljö så kan ni handla av nedan produkter. Har ni ytterligare frågor om våra avfallslösningar så är ni välkomna att kontakta vår duktiga kundtjänst som hjälper er med era funderingar.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Pedalhink till köket. Vad mer behövs för sophantering?

Överallt i vår närmiljö finns papperskorgar för inomhusbruk och pedalhinkar. Det är viktigt att det finns mycket avfallshinkar runt om oss i vår innemiljö. Det blir sopor hur man än bär sig åt och dessa måste kastas någonstans så det måste till avfallslösningar och då har vi fina alternativ till er. Flera olika modeller av papperskorgar inomhus och andra varianter av skräpkorgar så som den stilrena soptunnan Fyrkantig som sväljer 18 liter och är tillverkad i perforerad metall och finns antingen som svartlackad eller i klassiskt silvrigt utförande. Denna papperskorg passar utmärkt till kontoret eller annan plats i det offentliga rummet. Papperskorg Basic är en annan variant av öppen sopkorg. Volymen på papperskorg Basic är 15 liter och passar de mindre kontorsrummen på ett utmärkt sätt.

papperskorgar för inomhusbrukinomhus soptunna

Vi är rädda för att det skall kastas brandfarligt material som kan börja brinna.

Då skall ni använda våran fantastiska papperskorg Safe eller Safe+. Dessa papperskorgar är tillverkade av metall med reptålig epoxihartsbeläggning för att vara maximalt utformad för just er miljö. Skräpkorgen matas med avfall uppifrån och har ett självstängande lock i aluminium som minskar syretillförseln och kväver lågorna om det börja brinna i sopkorgen. Dessa modeller är certifierad och kvalitetskontrollerad av Tuv som är en välkänd och seriös produktsäkerhetscertifiering. Denna serie finns i flera olika storlekar och utföranden.

Moms visas:
Produkter
    Filter