Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Trafikspeglar

Vägspeglar för trafik och säkerhet

TRAFIKSPEGLAR

Skyltab erbjuder ett komplett sortiment av både runda och rektangulära speglar. Vi har ett stort lager för omgående leverans av våra produkter. Kontakta vår kundtjänst om ni har frågor, funderingar, eller behöver hjälp med val av rätt spegel för just ert ändamål.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Tillverkade i Skandinavien 

 

Vägspeglar för trafik och säkerhet

 

TRAFIKSPEGLAR

Skyltab erbjuder ett komplett sortiment av både runda och rektangulära speglar. Vi har ett stort lager för omgående leverans av våra produkter. Kontakta vår kundtjänst om ni har frågor, funderingar, eller behöver hjälp med val av rätt spegel för just ert ändamål.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Tillverkade i Skandinavien

 

Produktfilter
  • Spegeltyp
  • Siktavstånd
  • Storlek Spegel
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
  • Tillbehör
Rensa

Trafikspeglar - Stort sortiment för alla användningssituationer

 

Speglar för Övervakning och Trafik. Skyltab har Sveriges bredaste sortiment av speglar och ett eget stort lager som gör att vi kan ha ett otroligt lågt pris på våra speglar samtidigt som vi erbjuder en väldigt bra kvalité och blixtsnabba leveranser ut till kunder. Kontakta gärna vår kundtjänst om ni har spegelfrågor som hjälper vi er så ni kan beställa rätt spegel för just ert ändamål.

 

Speglarna är lämpliga att användas för att öka säkerheten kring allt från industrigolv, produktionsytor och lastningssituationer inomhus till övervakning av butiker, maskiner, produktionslinjer och garage för att nämna några användningsområden.

 

Välj rätt storlek på spegeln

 

Det är viktigt att spegelns storlek anpassas till det avstånd som uppstår mellan spegel och betraktare. Den konvexa utformningen på spegeln som påverkar synfältet spelar också roll. Beroende på var spegeln skall ses ifrån så måste den därför anpassas. Om du har frågor eller funderingar angående våra speglar, val av spegelmodell eller installationsinstruktioner, tveka då inte att höra av dig till vår kundtjänst.

 

 

Våra utfartsspeglar som är tillverkade i akryl är splitterfria det gör dem dessutom 70 gånger starkare än glas. Våra frostfria/kondensfria speglar har termostatstyrda värmeelement som skapar en 100% isfri & kondensfri spegel när temperaturen går upp och ner. Efter en kall och klar natt så lyser solen på förmiddagen, vilket kan skapa stora temperatursvängningar och ställa till för sikten. Därför är dessa uppvärmda speglar populära där väder och temperatur kan skifta snabbt.

 

De utfartsspeglar och vägspeglar som är tillverkade i polykarbonat är bra att använda på platser där det finns risk för skadegörelse då de tack vare sitt mjuka material är mycket mer slagtålig. Den är tillverkad av ett material som är flexibelt och hållbart.

 

Vad du än är ute efter för spegel så har vi med all säkerhet den hos oss på Skyltab. Vet du inte vilken som passar dig bäst när det gäller storlek eller form så kontakta oss gärna så hjälper vi dig. Du kan även höra av dig om du vill ha hjälp med din beställning av spegel.

 

Material i Akryl eller Polykarbonat

 

Vi erbjuder två olika typer av materialutföranden på våra väg- och trafikspeglar. Våra utfartsspeglar som är tillverkade i akryl är splitterfria och akrylmaterialet är ca 70 gånger starkare än traditionellt glas. Akrylspeglar är vanligt förekommande på industriområden, parkeringsplatser, köpcentrum och privata vägar. Levereras med flexibelt fäste för uppmontering.

 

De utfartsspeglar och vägspeglar som tillverkas i polykarbonat är bra att använda på platser där det finns risk för skadegörelse, då det mjuka materialet polykarbonat är mycket mer slagtåligt och står emot stenkasting, glaskross, slag och sparkar.

Moms visas:
Produkter
    Filter