Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Tillbehör

Tillbehör till gatupratare och trottoarskyltar

Bevara din gatupratare i gott skick! Förnya och köp våra utbytbara produkter och tillbehör som frontplast, griffelplast, skyddsplast och vattentåliga affischfickor. Här finner du också griffelpennor i olika storlekar och färger, rengöringsmedel för griffelplast men också skrivkartong i olika storlekar och klara färger. Produkter som kan användas till bl.a våra populära trottoarpratare i storlek 50x70 cm och 70x100 cm.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

köp tillbehör till trottoarpratare

 

Tillbehör till gatupratare och trottoarskyltar

Bevara din gatupratare i gott skick. Förnya och köp våra utbytbara produkter och tillbehör som frontplast, griffelplast och skyddsplast. Här finner du också griffelpennor och rengöringsmedel för griffelplast men också skrivkartong i olika storlekar och färger för bl.a trottoarpratare i storlek 50x70 cm och 70x100 cm.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Stort sortiment

 

 

Tillbehör som får liv i dina skyltar!

Vi erbjuder ett stort sortiment av väsentliga produkter för dina gatupratare och trottoarpratare som får just dina skyltar att stick ut ur mängden. T.ex erbjuder vi skrivkartong i olika och klara färger till låga priser. Våra skrivkartonger är tillverkade i tjockt högkvalitativt papper och budskap kan skrivas på båda sidor. Dessa färgade skrivpapper säljs i 10-pack så du har alltså 10 vändbara ark med totalt 20 ytor att skriva på. Här finner du även svart griffelplast i olika storlekar som passar våra gatupratare. Till griffelplast finner du olika tillbehör som vita griffelpennor i olika storlekar men också färgpennor och griffelpennor med metallic-färger. 

magnetplast till gatupratare och trottoarskyltar

Magnetplast och skyddsplast

En fräsch yta på gatupratarens innehåll

Magnetplasten som skyddar innehållet; egna affischer, svart griffelplast eller färgad skrivkartong bör hållas så ren som möjligt så ditt budskap och erbjudande syns tydligt. Dessutom tillför en ren finish ett proffsigt och fräscht intryck på dina potentiella kunder eller klienter. Även högkvalitativa produkter slits med åren i ruskväder och vind, men som tur är säljer vi magnetplast som tillbehör med omgående leverans och en magnetplast kan du enkelt byta ut själv. Om du t.ex använder våra färgade textpapper så skyddar du pappret bäst med våra vattentåliga plastfickor och skyddsplast.

Utbytbart innehåll

Tillbehör för alternativa lösningar till affischer och skrivkartong

Griffelplast är en av våra mest populära alternativ när det kommer till vilket innehåll man väljer att ha innanför magnetplasten på gatuprataren. Den svarta griffelplasten finns i flera storlekar och passar ihop med alla våra gatupratare, t.ex i storlekarna A3, 50x70 och 70x100. Skriv dina budskap, menyer och erbjudanden med griffelpennor i olika färger och tjocklekar. Se även vår kategori griffeltillbehör där du finner griffelpennor för både inomhusbruk och vattentåliga pennor för utomhusbruk. Texten du skriver syns tydligt på den mattsvarta ytan av griffelplasten och vid byte av erbjudande/text rekommenderar vi att rengöra plasten med våra rengöringsprodukter som är speciellt framtagna för griffelytan.

Tillbehör till griffelställ

 

Moms visas:
Produkter