Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Fastighetsbox utomhus

Fastighetsboxar för utomhusmiljö - Svenskboxen

Fastighetsbox utomhus kan ibland vara det enda sättet att få en fungerande lösning för postutdelning. Dock så tycker vi att det skall anses som den minst lämpade platsen för en postbox då väder och vind alltid orsakar problem och bör undvikas så långt det går. Våra utomhusboxar är extra tätade mot regn & fukt i sin konstruktion. Det rekommenderas alltid att man köper till snedtak för att skydda postfacken från den värsta utomhusfukten. Boxarna kan lackas i valfri RAL färg men standardkulörerna är silvergrått, skiffergrått, svart & vitt.

 


Har ni ytterligare funderingar om fastighetsboxar?
Ring vår kundtjänst så hjälper vi er! Tel. 08-777 77 82

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité      Fraktfri leverans    

 

Fastighetsboxar för utomhusmiljö - Svenskboxen

Fastighetsbox utomhus kan ibland vara det enda sättet att få en fungerande lösning för postutdelning. Våra utomhusboxar är extra tätade mot regn & fukt. Det rekommenderas alltid att man köper till snedtak för att skydda postfacken från den värsta utomhusfukten. Boxarna kan lackas i valfri RAL färg men standardkulörerna är silvergrått, skiffergrått, svart & vitt.
Har ni ytterligare funderingar om fastighetsboxar?
Ring vår kundtjänst så hjälper vi er! Tel. 08-777 77 82

 

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Fraktfri leverans

 

 

 

fastighetsboxar för utomhus

Fastighetsboxar utomhus, fungerar det?

Skyltab är marknadsledande i Sverige på att leverera fastighetsboxar. Din box är tillverkare av våra postboxar och har sitt lager i Stockholm och detta gör att vi stolt kan säga att våra postboxar är väldigt miljövänliga och miljön är något som vi på skyltab värnar om extra mycket. Den vanligaste användningen av postboxar är såklart inomhus. När brevboxen är placerad inomhus där det är torrt och rent och det såklart varken blåser, regnar eller snöar så kommer ju breven och posten såklart alltid vara torr och fin. Dock så finns det trapphus med tamburer där det är alldeles för trångt för att man skall kunna montera upp en fastighetsbox inomhus. I dessa fall så kan en montering av fastighetsboxar utomhus vara det enda alternativet man har för postutdelning.

 

Vad skall man tänka på när man monterar en postbox utomhus?

Det absolut bästa är om man kan montera postboxarna under ett stort skärmtak som man ofta ser mellan två eller flera huskroppar. Då är postboxen helt fri från regnpåverkan och även såklart fri från snön. Om man inte har denna möjligheten till utomhusmontering så kan man montera boxen på utsidan en vägg. Detta är inte en optimal användning då både brevbäraren och de hyresgäster som skall hämta sin post blir blöta om det är en regndag. Det man i dessa fall kan göra är att montera ett litet enkelt skärmtak som ofta används utanför groventreer eller liknande. Dessa små enkla skärmtak ramar samtidigt in postboxen på ett stiligt sätt. Dessa skärmtak kostar runt tusenlappen på nått av byggvaruhusen och brevlådorna får ett fantastiskt skydd av dessa små tak. Resultatet blir att boxen skyddas från tufft väder till en viss del samt att de boende inte blir lika blöta när de hämtar sina brev.

 

Vi har ingen vägg för att montera våra utomhusboxar på. Vad göra?

I detta fall skulle vi rekommendera att montering sker på stolpar som man gjutit fast i backen som man sen monterar ett litet tak ovanpå för att minska att postfacken utsätts för regn och snö. Om man gör en sån här montering så kommer även att belönas av en mycket nöjd brevbärare som slipper stå ute i direkt ösregn och snöoväder och sortera post i alla postfack. 

 

Moms visas:
Produkter