Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Grillar

Stationära grillar

Grillar

Skyltab är proffs på produkter för offentlig miljö och grillar ligger oss varmt om hjärtat då vi på företaget är matintresserade och framför allt av grillning och BBQ. När man skall välja en grill för offentlig miljö så så är det viktigt att tänka på att man behöver en annan typ av grill än när man grillar hemma eller vid sommarstugan. Vi har samlat de bästa grillarna från våra leverantörer och dessa passar utmärkt till utegården, idrottsplatsen, företaget, restaurangen eller varför inte på uteplatsen vid lekplatsen vid er BRF?

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

Stationära grillar

 

Grillar

Skyltab är proffs på produkter för offentlig miljö och grillar ligger oss varmt om hjärtat då vi på företaget är matintresserade och framför allt av grillning och BBQ. När man skall välja en grill för offentlig miljö så så är det viktigt att tänka på att man behöver en annan typ av grill än när man grillar hemma eller vid sommarstugan. Vi har samlat de bästa grillarna från våra leverantörer och dessa passar utmärkt till utegården, idrottsplatsen, företaget, restaurangen eller varför inte på uteplatsen vid lekplatsen vid er BRF?

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

grillar för offentlig miljö

GRILLAR FÖR OFFENTLIG MILJÖ

Det finns väl knappt något som är så förknippat med sommaren som att tända eld på grillkolen eller varför inte grillbriketterna. Att få möjligheten att samlas kompisar, bekanta, släkt och vänner eller varför inte med sina grannar till en härlig BBQ måltid. Det som är viktigt när an jämför en grill för offentligt bruk och en som är avsedd att användas för hemmabruk är att en hemmagrill ofta är smidig att förflytta och oftast har lösa delar som om dessa används i offentlig utemiljö kan försvinna.Det är också att produkterna för privat användande sällan är försedda med möjlighet till fast installation och detta är något som i de flesta fall är ett måste för offentlig miljö. Därför så har vi grillar med  flera olika monteringsalternativ (se respektive produkt) för att ni enkelt skall kunna få en lösning som passar just er miljö. På vissa ställen fungerar det att ha en ovan marklösning där helt enkelt grillen ställs direkt på mark och andra väljer att montera ovan en markplatta eller kanske en gjuten platta. Vi har lösningar för alla miljöer och typer av monteringar.

 

 

grillar för offentlig miljö

 

Grill för BRF, rastplatser och grillplatser

En grill måste vara anpassad till den användning som kommer ske på den. Om man grillar en köttbit eller kanske lite korv hemma på bakgården så behöver man inte ställa samma krav på utrustningen som om den skall stå vid en restaurang, camping eller kanske på BRF bakgård. Därför undrar många vilken grill man skall köpa samt hur länge räcker gasol till grill? Detta är inte helt enkelt att svara på men skall man köpa en grill som skall stå i en offentlig miljö så måste man köpa en rejäl grill som står stabilt och är så underhållsfri det bara är möjligt. All heder till en Weber grill, Landmann grill eller kanske en bärbar grill men till offentlig miljö krävs lite med hardcore produkter och framför allt en grill i tjockt gods som tår många års hårt användande. Men skall ni bara grilla lite mat under semestern så kan en Biltema grill eller en Jula grill fungera likväl en från bensinmacken men inte på en BRF eller utanför restaurangen. Satsa på bra produkter direkt så kommer era gäster eller de boende att vara nöjda i många år framöver.

 

 

Hur skall man montera grillen?

De flesta av våra grillar har en väldigt bra tyngd i sig och när det kommer till grillar så är det en förutsättning för säkert användande. De flesta av våra grillar kan även markmonteras och detta är såklart väldigt bra både ur säkerhetssynpunkt som användarvänligt. Då står utrustningen säkert fast på plats och den flyttas inte heller runt av uttråkade ungdomar och andra ligister. Det är en enkel markmontering av en grill och det brukar inte vara alltför kostsamt men väldigt trevligt när allt är monterat och klart och det enda man behöver tänka på är hur man tänder en grill samt vilken marinad man skall använda till kvällens läckra middag. Tänk även på att montera papperskorg utomhus nära er grillplats samt även några bänkbord eller parkbänkar med tillhörande parkbord så besökarna har nånstans att sitta och prata samtidigt som de njuter av kanske en härligt grillad oxfilé eller en hel laxsida.

 

 

Andra saker att tänka på när man gör i ordning sin grillplats i offentlig miljö

 

✔ Det kan vara bra att ha nån form av avfallslösning till förbrukat grillkol (enligt odlare så är det utmärkt att ta vara på grillkol samt aska och använda i odlingar då detta innehåller mängder med nyttigheter för växter och plantor). Sök även på biokol så finner ni mycket spännande läsning till detta som kan anses vara en restprodukt efter grillning. Biokol är helt vanlig kol som har laddats med näring eller mikroorganismer som gör jorden lucker och sprider ut näring över lång tid. Nån form av plåttunna eller rejäl papperskorg av en värmetålig modell är att föredra. Självklart med tydlig anvisning att man inte skall släng varma grillrester eller grillkol som inte svalnat.

 

✔ Det krävs sittbänkar, parkbänkar med tillhörande parkbord eller ett par bänkbord i anslutning till grillplatsen. Man skall helt enkelt tänka in sig i användarens situation och se det ur dennes ögon. Nånstans att sitta och såklart även ett bord till detta är en självklarhet. Det kan även i vissa fall rekommenderas att man sätter upp ett grillstaket (ett staket som avgränsar grillplatsen för lösspringande barn och husdjur). Har man en grillplats där det även förekommer att man låter familjer och besökare ha med medhavd engångsgrillar så kan det vara bra att investera i vårt " grillställ till förbrukade engångsgrillar " som passar utmärkt för att samla upp engångsgrillar på ett snabbt och smidigt sätt som heller inte är brandfarligt eller som förstör gräsmattan eller annat underliggande material.

 

✔ Det kan även vara mycket bra att förse sin grillplats med vårt vedställ Arne som är en smidig och framförallt snygg vedförvaring. Det är på många platser en nödvändighet att förse de grillande gästerna med torr fin ved så dessa kan användas i grillarna så gästerna inte behöver ge sig ut i skog och mark i jakt på brännbart material. Vi har sålt flera vedförvaringar till skidanläggningar, elljusspår och andra idrottsanläggningar där man ser det som en fördel att besökarna kan grilla sin egna medhavda mat eller som man gör på vissa ställen är att sälja ex. korv, färdigmarinerat kött, grillspett mm så gästerna sedan kan grilla detta på utställda grillar. Bra och trevligt och kan även ge extra klirr i kassan till de som säljer den ogrillade maten.

 

Moms visas:
Produkter